21.12.09

linjoilla takaisin



Ensin oli hiekkamyrsky. Sitten tuli myrsky kera kovan tuulen. Sen jalkeen tuli ukkonen, kova tuuli edelleen, uudestaan vetta ja sitten tuuli taas tyyntyi. Ainoa, mita ei sitten ensimmaisen myrskyn jalkeen nahty, oli meidan internetyhteys. Useampi tekstiviesti ja pari puhelinsoittoa. Kylla kylla, homma kunnossa, pari tuntia. Tassa uskossa menikin pari paivaa. Lopulta soittoon ei enaa vastattu, siihen kolmanteen ja se siita sitten.

Vaikka kuinka kannattaisin yksityisyritteliaisyytta, nyt oli pakko hypata suuremman ja kauniimman kelkkaan. Vahan enemman rahaa meilta jollekin toiselle ja toivon, etta historiaa ovat 0 bittiset yhteydet. Varsinkin, kun selvisi etta taman suuremman omistaja on pikkumiehen luokkakaverin isa.

Tarinan opetus oli ettei nukkuvaa leijonaa kannata herattaa. Tama totuus valkenee tammikuussa eraalle mopotyypille kun tulee rahaa ovelta pyytamaan. Samalla voisi antaa pienen oppitunnin puhelimen kayttotarkoituksesta, etenkin sen vihrean luurin kuvan merkityksesta. Toisaalta, miksi nahda enaa vaivaa. Toivottaa vain kauniisti parempaa ja asiakasystavallisempaa vuotta ja sulkea ovi.

6 comments:

Pinkkis said...

Tämä oli niin tunnistettava kertomus ettei edes naurattanut yhtäläisyys. Mä olen jo kerta kaikkia lakannut uskomasta kaikkiin pariin tunteihin tai boukraan. Tai moniin lupauksiin ylipäänsä...

Jael said...

Hyvä että vaihdoitte toiseen.Ja toivottavasti asiakaspalvelu toimii paremmin,samoin kuin yhteydet.

Lissu said...

Olinkin jo kovasti kaivannut sinua, vaikka arvasin vaikeutenne. Se on semmoista vàlimerellisten lupausten kanssa. Ei vuoristomajan oviremonttikaan ole liikahtanut, vaikka piti lokakuun alussa hoitua. Toisaalta ei puhuttu vuodesta mitààn! Jokos pikkuiset ovat jouluhepakassa? Entàs te isommat?

pikkujutut said...

Maiku, no, ei kylla naurattanut taallakaan, muttei myoskaan itkettanyt. Mies on ollut valmis vaihtamaan yhteyden jo vuosi sitten mutta armosta ollaan oltu. Arogantti iknow-asenne yhdistettyna siihen etta vika on meissa, olivat nyt lopullinen niitti.

Yaelian, toivotaan etta pelaa paremmin.Toistaiseksi kaikki ok.

Lissu, Valimeren lupaukset, niinpa :). Luin sen ensin vaarin tai toisella ajatuksella...

Ikava oli molemminpuolista.

Kuume on pikkuhiljaa nousemassa, vanhemmat odottavat vain hyvaa saata ja levollista oloa.

Pinkkis said...

Oletko muuten huomannut, että paikalliset ovat poikkeuksetta aina oikeassa, kaikessa, eikä vika ole koskaan heissä... puhutaanpa sitten pikkuasioista tai ihan kv.politiikasta :)

pikkujutut said...

Maiku, on vai, katos kun en ole hoksannutkaan...tasta asiasta voisi jatkaa loputtomiin mutta joulurauhan ja hyvan tahdon nimissa jaakoon nyt tahan :)