16.12.09

katkoksia


Myrskyrintama lahestyy. Huomiseksi luvattu vesisadetta reippaanlaisesti. Kun lauantaina satoi 41,4 ml niin nyt on luvattu yli 60 ml. Ja se on paljon se. Tuuli patkii yhteyksia ja mikali tuostaan viela yltyy niin huominen lienee internetvapaapaiva.

Tietokonekin ratisee siihen malliin ettei koneen tuuletin enaa kauaa jaksa tata hienojakoista polysaastetta. Saattaapi jopa hiljentya kokonaan.

Lasten joululoma alkaa huomenna. Perjantaina alkaa tama. Jouluaattokin taitaa olla jo viikon kuluttua. Ei, kun viikon ja paivan kuluttua. Miten tuntuukin nyt silta, etta yksikin paiva voi tehda ihmeita.

9 comments:

Lissu said...

Ihanaa - muksuilla alkaa loma! Nyt voitte kàpertyà sakilla tàkin alle làmmittàmààn toinen toisianne. Joillakin ihmisillà on edelleen semmoinen kuvitelma, ettà Vàlimeren maat ovat NIIIIIIIIIIN ihania lomailu/asumismaita. Joo, jonkin aikaa vuodesta kyllà, mutta just nyt EI!!!

anumorchy said...

Kannattaa avata kone silloin talloin ja imuroida pehmealla harjalla. Ja tuuletinkin on helppo vaihtaa jos tarve tulee. Isanta on tehnyt sen itse parikin kertaa.

Jael said...

Tännekin on tulossa se saderintama ja pari päivää sitten oli pari sähkökatkoakin ainakin täälläpäin...

Niina said...

Hui,myrsky! Täällä on "vain" pakkasta..se ei haittaa nettiä eikä konetta,mutta minua,autoa,ulkoilua,lasta ja koiria haittaa. -18 on aika kirpsakkaa,varsinkin kun se tuli niin yhtäkkiä ja nopeasti. Hyrrr.

Mutta miten sanoitkaan tuon niin hyvin! Että nyt yksikin päivä voi tehdä ihmeitä. Ihan totta! Niitä ei ole nyt yhtään liikaa.

Kestämisiä myrskyyn ja ihanaa lomaa!

mizyéna said...

Hui kuulostaa hurjalta ilmalta. Meillä on toistaiseksi ollut kuivaa.

Laittamasi linkki perjantain tapahtumaan on virheellinen. Perjantaina on islamilaisen vuoden ensimmän päivä eli uusi vuosi, 1. Muharram kuuta vuonna 1431. Mutta tuo linkin Ashura päivä on vasta 10. päivä Ashura kuuta :))

Meilläkin alkaa talviloma samana päivänä ja toivottelen teille jo nyt antoisaa ja rentouttavaa lomaa!!

Pikkusisko said...

Mukavaa lomaa, toivottavasti myrskyt tyyntyvät!

_hoya_ said...

Hyvää joulua, jos emme ehdi tai voi "tavata" ennen sitä!

tuike said...

Mitkä kukkakuvat! Taas. Minulle on tullut kova tarve alkaa taas käyttää värejä ja maalata noiden mustavalkokuvien jälkeen. Olen katsellut kukkakuviani vähän sillä silmällä saisiko niistä jotain ideaa... Mutta nämä sinun kukkakuvat on huippuja - niissä on jotakin, mistä tykkään kamalasti.

Oikein mukavaa lomaa ja toivottavasti myrsky ei ylly ihan kamalaksi. Ei kuulostanut ollenkaan kivalta.

pikkujutut said...

Lissu, tanaan jo taas kelpasi.Aamulla, heti klo 8 jalkeen parikymmenta astetta :).

Anu, kone oli miehen tyokone, lahti huoltoon. Omaamme olemme siivoilleet, pakkokin, jotta pysyy tuuletin toiminnassa.

Yaelian, sahkokatko teilla? Olen myksitynyt. Minun mielikuvissa siella on ainainen sahko :).

Niina, myrsky oli todella reipasotteinen mutta onneksi jo kaukainen muisto. Kiitos, loma aloitettu totaalivelttoilulla, ainakin lapset.

Mizyena, tiesin mita tein :). Yritin loytaa tietoa ashurasta ylipaataan mutta ainoa missa siita oli edes jotain, oli tuo linkki. Totta on, etta ks.linkki kertoo enemman 10:sta paivasta. Meidan koordinaateilla siihen paivaan valmistautuminen alkaa nimenomaan tuona paivana, uudetvuodetkin jaavat taysin sivuun. Koko kaupunki on mustaakin mustempi, jopa palmut ja telttakokoukset taydessa vauhdissa. Koko aika, 10 paivaa, puhutaan vain ashurasta.

Pikkusisko, kiitos, hyvaa lomaa sinnekin.

_hoya_, yritan tassa paasta tapaamaan sinuakin viela talla viikolla.

Tuike, myrsky meni ja toivottavasti talven myrskyt olivat nyt siina. Ovat ollet aika rajuja tana vuonna.

Ja noyrin kiitokseni, olen vallan mykistynyt.