9.3.09

kuin tilauksesta


Kiitos eraankin profeetan syntymapaivan, saimme ylimaaraisen vapaapaivan koko poppoo. Tosin nimelta mainitsematon perheenpaa oli unohtanut vaimentaa aamuheratyksen puhelimestaan ja heratys oli normaaliin aikaan.

Sadepilvet ilmestyivat taivaalle ennenkuin kerkesimme ulos ja paiva on mennyt suunnitellun ulkoilun sijaan kotosalla. Tytar paatti aamulla jarjestaa dvd-elokuvat, pelit, yms. ja sai aikaan ketjureaktion, jonka seurauksena muutama muukin paikka siistiytyi. Nyt kun olemme ahkeroineet, voi heittaytya hyvin ansaitulle tauolle sohvalle. Kuin tilauksesta uuden peiton alle.

Toissa viikolla valmistui jamalangoista iso isoaidin nelio. Kaytin peittoon kaikki jamalangat ja sain lankakorin tyhjaksi. Taman talven neliot on nyt tehty.

6 comments:

mizyéna said...

Kiva peitto!

Me ollaan nautittu ylimääräisestä vapaapäivästä harrastuksissa, ompelijalla ja ulkoilemalla. Aivan ihana aurinkoinen päivä. Aivan suomen kesäsää tänään! Mihis ne teidän helteet hävisi?

Sooloilija said...

Piristävä peitto!

Mukavaa vapaapäivän jatkoa! Täällä myös pieni raivaus, pyykinpesu ja pienimuotoinen siivous menossa. Isoja juttuja ei jaksa..

_hoya_ said...

Onpa hieno peitto! Minkä kokoinen se on?
Kas kas, että profeetta on horoskoopiltaan kalat?

violet said...

tuo on hyvä peitto, ihan selvästi kiva.

Jael said...

Tosi hieno neliöpeitto!
Ja hyvää vapaapäivän iltaa!

pikkujutut said...

Mizyena, meidan helteet meni tuulen mukana. ei voi kuitenkaan valittaa, lahempana +20 kuin +10 on lampotila nyt.Kiitos.

Sooloilija,siellakin aherrettu mutta hei, pienista siivouksista syntyy iso virta.:).Jotenkin nama peitonvarit ovat nyt minun vareja..

_hoya_, mitallista kokoa en tieda, kun mittanauha siivottu...jonnekin. Lapset mahtuvat alle hyvin ja omat jalat saan piiloon. Tuon profeetan syntymapaiva hieman vaihtelee kalenterin mukaan, joten merkista ei tietoa.

Violet, parempi peittona kuin lankakerat nurkassa :).

Yaelian, josko kohta muutakin kuin neliota :). Ilta meni edelleen jarjestellessa mutta mukavaa oli :).Mukavaa paivaa sinullekin.