8.3.09

juhlien jalkeen




Eilinen paiva pyhitettiin juhlinnalle. Ensin pikkumiehen pippalot ja niista suoraan tyttaren luokkakaverin synttareille. Kolme tuntia musiikkia volyymit taysilla, lapsia, ilmapalloja ja kakkua.

Tamankin paivan ohjelma on jo ennakkoon kirjoitettu. Luvassa olisi viela yhdet syntymapaivat talle viikonlopulle, tyttaren luokkakaverin pikkusiskon syntymapaivat. Samassa paikassa, samalla kaavalla. Luvassa olisi parit syntymapaivat ensi viikonloppunakin. Kysymys kuuluukin jaksaako viela tanaankin, miten ensi viikonloppuna.

Lapsillamme on vilkkaampi sosiaalinen elama kuin meilla vanhemmilla. Se nakyy kutsuissa syntymapaiville, melkein jokaiselle, mita taalla jarjestetaan. Kaikkiin tekisi mieli osallistua, mutta turnauskestavyytta ei ole viela tarpeeksi. Iloinen juhlinta muuttuu pakolliseksi suorittamiseksi. Sijaiskarsijoiksi joutuvat ne juhlinnankohteena olevat, joiden syntymapaivat tulevat juhlakauden lopussa.

Positiivisesti ajatellen on naissa juhlissa puolensakin. Arkielama kun on taalla hyvin rajoittunutta ja kapeaa, tuovat juhlat edes joskus vaihtelua rutiineihin ja viikonlopun kuvioihin. Siis joskus.

5 comments:

mizyéna said...

No kyllä riittää juhlittavaa :D

Mä näin teistä unta viime yönä. Juttelin niitä näitä mukavia poikasi kanssa, joka oli juuri niin pikkuherrasmies kun olin ajatellutkin :D

Turnauskestävyyttä toivotellen! Meillä olisi ne kolttu ja koruetsinnät tiedossa tänään..kestävyyttää vaati sekin :D

pikkujutut said...

mizyena, juhlittavaa ja lahjojen etsintaa :). Turnauskestavyytta toivottelen teillekin. Toivottavasti loytyivat helposti.

Herrasmies han on, kun sille paalle sattuu :). Mina taas olen miettinyt, miten motoivoisi miehen lomamatkalle sinnepain:)

Paevi said...

Kivointa olisi jos synttarijuhlia olisi silleen tasaisesti sopivin valiajoin, eika kaikki parin viikon sisalla ja sitten taas ei mitaan muutamaan kuukauteen

mizyéna said...

Se olikin jännä juttu unessa, että asuttiin samassa maassa mutta en tiedä kummassa :D

Asut löytyivät helposti. Olen niin huojentunut. :)

pikkujutut said...

Paevi, niin olisikin.Paha vain kun ei voi oikein vaikuttaa.:)

mizyena, hauskaa :). Hieno homma, nyt vain kuvia nahtavaksi. :)