16.12.08

tekeleita



Tietamatta oikein mita tehda, ilman ohjeita ja suunnitelmia, valmistui pari pussukkaa. Naita voisi oikeastaan kutsua tuntumapussukoiksi, silla naiden avulla tuli verryteltya seka harjoiteltua niin neulan ja langan kuin myos ompelukoneen kayttoa. Paaasiallisin opetus(kset) taisi kuitenkin olla, etta jos et tieda, etsi apua ja lue ohjeet tai sitten sekoile ja savella. Niin tai nain, lopputulos taitaa kohdallani olla sama.
Kuin yllattaen loytyi naille kayttoakin. Ipod sujahtaa toiseen ja sailyy kayttokelpoisena ehka pidempaan kuin etta olisi irrallaan laukun pohjalla. Toiseen saa talteen kynat, jotka ovat aina ja yleensa kadoksissa.
***
Didn' t really know what to do, I tried to do something. The final result was two little bags.

7 comments:

Vilijonkka said...

Mahtava täti! Tuollaista luovaa kirjontaa näkee harvoin, ihmiset tekevät niin orjallisesti ohjeidenmukaisia kirjontoja, etteivät ne elä, kuten tuo (valkovenäläinen?) täti.

pikkujutut said...

Vilijonkka, tama oli kylla varsin kauniisti sanottu sinulta, luovaa kirjontaa ;). Jos se nyt on edes kirjontaa, heh heh. Ilman muuta, valkovenalainenhan tuo on.

Malla said...

Minäkin ihailin kirjontaa! Todella kauniita pussukoita.

Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! :)

Jael said...

ihanat kirjonnat, tosi kauniit.Teet tosi upeita käsitöitä:-)

pikkujutut said...

Malla, kiitos, kiitos. Nama ovat helppoja ja hauskoja tehda.

Yaelian, kuten jo sanottu, lieko edes kirjontaa mutta nama kommentit jos olisivat olleet takataskussa silloin ala-asteella niin 7 kasitoiden numerona ei olisi harmittanut niin valtavasti ;).

Elina said...

Hauskan näköiset pussukat!

pikkujutut said...

Ekub, kiitoksia.