17.12.08

new scarfs


Mika yhdistaa paikallisia teineja ja yhta suomalaista naista ?

Kylla, ne on nama huivit. Taman talven hittituote. Loytyy jokaisessa varissa ja erilaisella punonnalla. En edes tiennyt olevani trendikas kunnes huomasin huiveja kavelevan vastaan joka toisella nuorella tytolla tai pojalla.

Omaan ostopaatokseni vaikutti se, etta kun kerta puuvillahuiveja on vaikeaa loytaa, niin silloin kun sellaisen nakee, on se syyta mukaansa napata. Eika tuon huivin lampoisyyskaan ole pahasta. Pehmeakin on. Kolmiohuiveja minulla ei ole, joten tulevat tarpeeseen. Sinimusta, harmaamusta ja valkomusta menevat vuodesta toiseen. Halpakin oli ja sain tingittya, tosin uhkauksella menna toiseen kauppaan.

Kellekohan nyt selitin? Tietysti itselleni, antaakseni anteeksi sivupersoonani huiviaddiktin shoppailut.
***
This winter's big thing among teens. These scarfs. Well, I didn't know that before I found scarfs of my own. But still happily wearing these. Soft and warm to use.

5 comments:

Sooloilija said...

Täälläkin päin huiveja kävelee vastaan. Sekä nuorisolla, että vähän vanhemmilla. Yleisin väri nuorisolla täällä on musta-valkoinen.

pikkujutut said...

Sooloilija, siis maailmanlaajuinen trendi ;).Taalla varikkaat on pop, siis silla nuorisolla :).

mizyéna said...

Tuossa värissä en ole täällä nähnytkään. Löytyy eniten musta-valko, puna-valko ja sini-valko. Tälläinen huivi on täällä kuulunut aina vanhojen miesten vaatetukseen ja kuuluu edelleen. Retromuotia siis! Näkee todella paljon nuorilla miehillä täällä. Naisilla huomattavasti vähemmän johtuen varmaan päähuivin pitämisestä.

pikkujutut said...

Marita, totta, retroilua siis ;).Kasitykseni mukaan nama huivit ovat kopioita palestiinalaishuivista, joka on nahty aikoinaan esim. Arafatin paassa. Oikea huivi on hieman paksumpaa kangasta ja kuvio hiukan erilainen. Niissa malleissa olen nahnyt punavalkoista ja mustavalkoista.

s a n s k u :) said...

Noista kuvista melkeen nakee miten pehmeita ne on.