18.12.08

chain reaction



  • Naispoppoon paivaretki Beirutiin onnistui. Nyt on ruokatarvikkeita mista kehittaa joulun ruokalista.
  • Matkalla olevista paketeista yksi perilla (kiitos ukki), toisen kohtaloa jannitetaan. Ehtiiko jouluksi?
  • Molemmat lapset saaneet todistukset, joista voi olla enemman kuin tyytyvainen. Pikkumiehelle arabia tuottaa tuskaa, mutta niin se tuottaa tuskaa aidillekin.
  • Samainen pikkumies on toipunut aamulla alkaneesta mahapoposta paivassa isansa hoivassa. Kaurapuuro auttaa takalaisiin viruksiin yllattavan hyvin.
  • Tyttarella huomenna pikkujoulut koulussa. Herkut hankittuna.
  • Paivakodin joulujuhla huomenna. Pikkumiehen repliikki viisaana miehena on frankincense.Tosin meinaa sanoa frankenstein.Jannitetaan mita tuleman pitaa.
  • Viimeinen koulupaiva on tiistaina, siis 23. paiva.
Tajusin siis tanaan, etta jouluaatto on todellakin jo ensi keskiviikkona.Siita huolimatta taika ei ole murtunut. Asiat etenee hyvalla tavalla eteenpain. Tana vuonna meilla ei vieraile joulustressi.

8 comments:

Jael said...

Onnittelut lasten hyvien todistusten johdosta! Opiskelin vuoden ajan arabiaa Helsingissä vuosisadan alussa ja se oli kamalan vaikeaa, tosin se kurssi keskittyi etupäässä kielioppiín ja vähemmän puhumiseen.Olen täysin unohtanut kaiken oppimani, mikä vähän harmittaa, kun asuin pohjoisessa, olisi ollut kiva käyttää sitä.

pikkujutut said...

Yaelian, kiitos. tana vuonna vahan jannitti tyttaren kohdalla kun kaikki peloittelivat, etta arvostelu kiristyy ja asiat vaikeutuvat. Tytar opiskelee englannin ja arabian lisaksi nyt viela ranskaa, joten aitina jannitin miten kaikki menikaan.Mutta hyvin siis.

mina osaa puhua arabiaa jonkin verran, kirjoittaminen ja lukeminen eivat onnistu, enka edes jaksa siihen panostaa vaikka tiedan etta se helpottaisi puhumista...

violet said...

Frankenstein...;-)

Meillä saatiin myös todistukset...tai siis arviointikirjat oli täytetty.
Esikoinen jatkaa linjaa jossa lähes kaikki arvosanat ovat parasta mitä voi antaa ja kuopus onnistui tämän vuoden syyslukukaudella paaaljon viime vuotta paremmin - käy siis uudelleen nyt tuota luokkaa ja oikein hyvä niin.

pikkujutut said...

Violet, kiitos, korjasin kirjoitusvirheen heti.

Meilla esikoiset menevat naemma samoilla linjoilla. Kuopuksenne kohdalla paatos on ollut oikea. Itse yritan olla stressaamatta tulevasta vuodesta kuopuksen kohdalla mutta ensi vuosi ( ensimmainen kouluvuosi )jannittaa kieltamatta jo nyt.Kuvaan kun tulee sitten jo neljas kieli.

violet said...

Oliko siellä kirjoitusvirhe?
Ei kummää sille nauroin että jos sanoo sen frankincensen sijaan frankenstein;-)

pikkujutut said...

Violet, ymmarsin sen mutta samalla hoksasin oman huolimattomuuteni...:).

Odotan kauhulla jos pikkumies toteuttaa suunnitelmansa,sisko ja isa kannustivat, jotta naytelmaan tulisi vahan eloa. Mokomatkin..;)

violet said...

Heh hee, ELOA näytelmään ei takuulla Frankensteinin avulla tule, mutta muuta mielenkiintoista voi tapahtua;-)

pikkujutut said...

Violet, tuo oli paha :).Suollan naita ankkoja suustani nyt urakalla.. Taidan heittaytya lavalle itse:).