19.12.08

sovittaisiinko

...etta joulurauha alkaisi jo tanaan kello 13 ?

Ei muuten mutta kun luvassa on mielenosoituksia eraan porukan toimesta, jotka tukevat erasta toista porukkaa ja molemmat tukevat toinen toisiaan ja sitten kun siella porukoiden sisalla on jotain horhoja, jotka saattavat vahan innostua ja sitten voikin tulla ihan jotain muuta kuin vain mielenosoitus.

Tunnetilaa kuvaavia adjektiiveja ovat arsytys, potutus, vasahdys, suuttumus, vihastus, kyllastys, tympaannys, jne... Rauhaa ja rakkautta toivon kaikkiin mieliin ja sydamiin.
***
Peace and love... I wish..

6 comments:

mizyéna said...

Voi kurja. Toivottavasti ei mitään isompia mellakoita siellä tiedossa.

Rauhallista viikonloppua toivotellen!

pikkujutut said...

Marita, sekametelisoppa rauhoittunut.Koko kaupunki on hiljainen.

s a n s k u :) said...

Huokaus todellakin. Milloin me ihmiset opitaan elamaan sovussa... Hyva etta ei nakojaan pahempaa tapahtunut.

pikkujutut said...

Sansku, sanopa muuta. Taytyy luottaa siihen etta rauha maan sisalla sailyy.

M'man said...

Lasten kanssa kirkossa sunnuntain (tanaan) jumalanpalveluksessa kaksi henkiloa (yksi nuorempi nainen, toinen vanhempi) tulivat molemmat erikseen kiukuttelemaan miehelleni siita, kun han istui kirkon toisella penkkirivilla ja heidan mielestaan lapset saisivat istua taaempana, antamassa rauhan heille, jotka tulevat varta vasten rukoilemaan. ( itse en ollut mukana).

Paha mieli tuli tuosta, kun viela yksi heista hihasta vetaisi poikaani ja hyssytteli hanta vihaisena. Tarina meni niin, etta papin nostaessa Evankeliumin kohdalla Raamatun seurakunnan edessa avonaisena siunattavaksi, poikani astui penkkirivien keskelle oma kirjansa kasissaan samassa asennossa. Joitain se hymyilytti (kuulemma mieheni kertomana) nama kaksi naista vain saivat tuosta tuulta purjeisiinsa ja jumalanpalveluksen loputtua tulivat varta vasten torumaan poikaani ( 4.5v!). Huonosti kasvatettuja olivat lapsemme heidan mielestaan. Pappi tuli siihen miestani onneksi puoltamaan, silla meinasi koko juttu menna ihan paalaelleen. Mieheni ei tykannyt moisesta ja sanoi, kirkon kuitenkin olevan kaikille avoinna.

Kauempana asiaa seurannut 5 lapsinen perhe neuvoi tulla heidan kanssaan istumaan ensi viikolla - nain kuulemma tehdaan tassa kirkossa: lapsiperheet pysyvat omassa nurkassaan takavasemmalla. Meille ei vain kukaan ollut asiasta maininnut ( monta kktta olemme vain ihmetelleet vihaisia katseita ).

Ja lisaisin, etta poikani on erittain ujoa sorttia eli pysyy hiljaa kuunnellen ja osallistuen (!) jumalanpalveluksissa, tyttarellani aina kasa kirjoja mukana, jotta pysyisi hiljaa. Han osallistuu kolehdin keruuseen, jotta olisi hanellekin jotain 3 vuotiaalle mielenkiintoista. tottakai lapsista jotain aanta lahtee, muttei todellakaan verrattavissa naiden kahden naisen 'jakatykseen'. Paha mieli jai tuollaisesta.

Eli kylla, joulurauha voisi minunkin puolestani alkaa jo tasan nyt. :)

pikkujutut said...

M'man, uskomatonta ja allistyttavaa, muttei myoskaan yllata. Olen miehesi kanssa samaa mielta etta kirkon pitaa olla avoin kaikille. Muutenhan asiassa ei ole mitaan mielta.Kasittaakseni myos lahimmaisen rakkaus kuuluu uskontoon kuin uskontoon tiiviisti. Niin myos kohtele toisia niinkuin haluaisit itsea kohdeltavan.Unohtuikohan rouvilta perusasiat nyt ??

Tuollaiset henkilot,jotka herneenpalkon vetavat nenaansa voi jattaa oman selan taakse eika suoda toista ajatusta.Hymyilla vaan ystavallisesti seuraavan kerran kun tapaatte.

Toivotaan, etta joulurauha saapuisi sinne teillekin mahdollisimman pian,ainakin ennen seuraavaa kirkkokayntia ;).