10.12.08

pipes a la local style



Huomaan postanneeni erittain tylsista arkisista asioista talla viikolla , joten jatketaan samalla linjalla viela tamankin kerran.

Meidan putkiremontti paikalliseen tapaan. Taannoin lastenhuoneen ilmassa leijaili kostuneen lastulevyn haju. Tuuletukset tai siivoamiset eivat hajua poistaneet. Syykin selvisi kun siirsimme lapsen sankya pois seinan vieresta. Sangyn puuosat olivat kastuneet, lattialla lammikko ja seinasta valui vetta. Rapsutimme miehen kanssa ennakkoon maalit pois seinasta, jotta vuotokohta olisi nakyvissa. Aistittavissa kun oli hieman epailya vuotoa kohtaan, kosteuttahan se vain on.

Vuokraisanta saapui vahinkoa tarkistamaan ja ystavallisesti soitti putkimiehen paikalle. Seina auki, putki esille, reian etsinta ja siinapa se.Uusi hieno liitos. Olen vielakin sanaton. Viikon verran kurkistelimme hajoaako liitoskohta ennenkuin seina saavuttiin muuraamaan umpeen. Nyt olemme odottaneet maalaria maalaamaan. Tullee kun kerkiaa. Ehka jo ennen seuraavaa vuotoa.
***
Awhile ago we had a leaking pipe in children's room. Now it's repaired but still waiting the painter to come and paint the wall. Maybe he comes before pipe starts leaking again.

4 comments:

Jael said...

Tollainen on kyllä tosi kurjaa! Mulla on täällä kerran ollut vähän samantapainen juttu mutta se oli aikoja sitten (ensimmäisellä kerralla kun asuin Israelissa, tämä on toinen kerta..).Onneksi se tuli teillä korjatuksi ja toivottavasti pysyy ehjänä!

pikkujutut said...

Yaelian, tama oli jo toinen putkirikko.Putket ovat taysin ruosteessa joten on vain ajan kysymys mita tapahtuu seuraavaksi.Mutta sita emme mieti.

Kun silla puolella asuimme, ainoa ongelmamme oli, etta astianpesukoneesta sai sahkoiskuja.Pienet oli murheet silloin.:)

s a n s k u :) said...

Oi kamala! Toivottavasti ei vuodon takia ole homettakin seinissa. Sehan on tosi vaarallista joskus.

pikkujutut said...

Sansku, seinan sisalla on varmasti edelleen hometta mutta minkas teet...