3.12.08

love is in the air


Pikkumiehen ensimmainen rakkauskirje, jota han ei halunnut kuultuaan mita siina luki. Salim- niminen poika sopisi kuulemma talle neitokaiselle paremmin. Pikkumies ei ole kiinnostunut viela tallaisista. Sitten kun pikkumies menee Suomeen, han voi harkita asiaa.Isa kun on sanonut etta siella on hemaisevan kauniita naisia. Tehtavakseni pikkumiehen aitina jai lohdutella surullista morsmaikkua, etta kylla pikkumies hanestakin tykkaa, ihan varmasti. Ainakin ystavana.

Toista oli tyttaren kohdalla. 5-vuotiaana han tuli ilmoittamaan, etta kylla he olisivat italiaisen Lorenzon kanssa pussanneet mutta iso aalto tuli valiin, eika se onnistunut. Onneksi rantaleikit jatkuivat tuolloin ilman suurempia draamoja. Lisaksi romanssinpoikanen kuivui kokoon ennen kuin alkoikaan, nuorella hurmurilla kun oli ehdokkaita enemmankin, kaikki vaaleita pohjoismaalaisia.

Elama 5-vuotiaana on taynna suuria tunteita.
***
Our son got his first love letter ever. Unfortunately he isn't feeling the same way. Just friends, he says.

7 comments:

mizyéna said...

Awwww, miten ihanaa.

Meillä on Prinsessalla eskarissa elämän mies kuulemma valittuna mutta en ole vielä tavannut. :)

pikkujutut said...

Marita, nyt heti koululle tsekkaamaan se mies ;). Kun opetan myos naita lapsia, olen heti tangentilla mita draamoja siella kehitellaan. Tassa nakyy kylla nyt myos kulttuurierot, jayha suomalainen mies ja tunteikas libanonilainen ;).

mizyéna said...

Hahahaa :)

Kuuntelin juuri tässä samalla kun kertoi sisaruksilleen tykkäävän tästä pojasta siksi, että on tosi rauhallinen. Ihanaa, en mä mitään hunsvonttia olisi huolinutkaan :D

violet said...

Mun juuri 7-vuotiaani kertoi että luokassa on yksi tyttö jolla on "kolme miestä!".
Köhöm....;-)

Maria Puotiniemi said...

Suloista. Pienenä nuokin asiat taisi olla yksinkertaisempia kuin isompana.

pikkujutut said...

Marita, kuulostaa hyvalta ;). Tamakin pieni neitokainen on mahdottoman suloinen.

Violet, no, kohom todella ;).

Pikkupappi, yksinkertaista, suoraa ja hetken kestavaa, sita se on.

s a n s k u :) said...

Ihana postaus. Mulle tuli heti mieleen kun tarhassa kaverit pistivat minua suukottamaan nuorempaa velja mutta minua kiinnosti se vanhempi veli. :)