4.12.08

kupit nurin

Tanaan on ollut paiva, jolloin kupit ovat menneet nurin.
Paiva, jolloin on tehnyt mieli luovuttaa.
Paiva, jolloin on tehnyt mieli paiskata hanskat tiskiin.
Paiva, jolloin on tullut kirottua useammin kuin kerran.

On ollut raskas paiva. Aamun juoksulenkilta palatessa, suihkuun mennessa, tajuta jalleen kerran se tosiasia, etta vetta ei vain tule.Ei pisaraakaan. Pesta itsensa pullovedella ja yrittaa tuntea itsensa suihkun raikkaaksi.

Kiirehtia kaupunkioppaaksi, josta taasen kiirehtia tunneille, vain todetakseen, etta tunteja ei kaytannossa tanaan ole vasta kuin iltapaivan viimeisella tunnilla paikallisen halloween-juhlan johdosta. Soittaa ohjaajalle vain kuullakseen etta tunteja on tanaan tosiaankin ehka vain yksi, se ensimmainen, jota ei sitten koskaan edes ollutkaan.

Tanaan on ollut mielessa vahvasti se, etta nyt riittaa. Nyt ei jaksa, eika kiinnosta. Yrittaa silti ymmartaa, muttei oikein jaksa sitakaan. Tahto-, tsemppaus- ja positiivisuusvarastot on kulutettu loppuun. Pohja paistaa nain loppuvuodesta.

Olisiko lammin suihku aamulla pelastanut paivan ?
Ehka.
Joskus asiat ovat pienesta kiinni.

7 comments:

Jael said...

Tuollainen on tosi kurjaa.Luulen että suomalaisille, jotka ovat tottuneet siihen että kaikki toimii hyvin, tuollainen on aika vaikeata.Ainakin mulle on....
Toivottavasti vesi jo toimii...

Sooloilija said...

Monesti joku pieni juttu onkin juuri se laukaiseva tekijä, että päivästä tulee huono. Mutta kun vettä ei tule, niin eihän se mikään pieni juttu ole..

Minäkin sain taas tänään hieman harmaita hiuksia.. Kun lapset kasvavat ja itsenäistyvät, he alkavat kylvää äitiin ryppyjä silmien ympärille ja harmaita hiuksiin. Minulle ne tulevat siis kaikenlaisesta huolestumisesta ja huolehtimisesta. Ja stressistä.

mizyéna said...

*hugs*

Toivottavasti huomenna jo parempi fiilis.

s a n s k u :) said...

Saat luvan muuttaa pois. Jos ei edes vetta tule hanasta niin voi juku. Ei ihme etta voimat on loppu. Mika sinut pitaa siella? Tyot? Perhe? Onko mahista muuttoon?

violet said...

Aika monetkin asiat ovat ainakin minulla hyvin pienestä kiinni.
Väärään aikaan sattunut väärä asia...oi voi...toisena hetkenä menisi läpi tuosta vaan.

pikkujutut said...

Yaelian, totta, kun on tottunut hyvaan, joskus ahdistaa kun ei toimi. Mutta nyt taas saadaan vetta,toistaiseksi.

Sooloilija, heh heh, joo ei pieni juttu ole kun esim. wc on hieman hankala kayttaa :).Ala muuta sano lasten kasvamisesta..Olen varmaan kymmenen vuoden sisalla jo taysin ryppyinen ja harmaa...

Marita, kiitti.Hyvin nukutun yon jalkeen aurinko paistaa jne...

Sansku, ei meita taalla muu pida kuin miehen tyo ja se, etta haluamme pitaa ydinperheen kasassa. Meidan kohdalla, kun miettii miehen tyomahdollisuuksia, tama on paratiisi :)...

Violet, samat sanat. Toisinaan naista ei veda palkokasvia sieraimeensa, toisinaan ottaa useammankin herneen nenaansa.

Mutta kuten todettu, vetta tulee, jopa myos lamminta.Hyva paiva nailta osin.:)

Taru said...

On aikoja - ja sitten on aikoja- jolloin kaikki menee keturalleen. Onneksi niitä päiviä ei ole kauhean usein.

Ja kuten sanoit: joskus asiat ovat pienestä kiinni. Yllättäen joskus täyden keturapäivän jälkeen, joku pieni juttu voi pelastaa koko päivän..

Tsemppiä.