28.11.08

toisenlainen kiertoajelu

Joissain lukemissani blogeissa on ollut kiertoajeluita tai -kavelyita. Joten niin nyt taallakin. Hyva asento tuolissa ja tiirailua horisonttiin. Kylla, siella nakyy korkeahko nyppyla kahden rakennuksen valissa. Huomatkaa Valimeri. (Kuva on huono, napattu vahan varkain, piilotellen liikkuvasta autosta).
Ehka onkin parempi siirtya lahemmaksi.Tassa samainen maki. Vahan nayttaa roskaiselta.Maen huipulla nakyy hamarasti olevan jotain.Ooh, se on traktori ! (Kuvassa se ei nay kunnolla, mutta luotan siihen etta uskotte sanomaani.) Se, mita kuvassa ei nay, on Valimeri, joka on suoraan tuossa maen takana.
Tassa sitten lahikuva. Kaksikerroksinen varastorakennus nayttaa leikkimokilta maen rinnalla. Peittynee kohta ihan itsestaan maen alle. Jaa, etta mika tama nyt sitten oli. Naapurikaupungin kaatopaikka. Oli muutama vuosi sitten matalampi kuin tuo rakennus. Viime vuonna pieneni hieman kun talvimyrsky nostatteli laineita ja osa kasoista tipahteli Valimereen. Etta nain taalla.

3 comments:

mizyéna said...

No huhhuh, mikä loppu ajelulla! Hurjaa.

Sooloilija said...

Ohhoh.. Kaunista, mutta rumaa.
Pistää miettimään missä tilassa kaikki meret ovat.

pikkujutut said...

Marita, eiko? Jatehuolto kunniassaan.

Sooloilija, Valimeren itapohjukka on todella huonossa kunnossa. Tahan voi lisata etta myos viemarivedet menevat suoraan mereen,ilman puhdistusta..