30.11.08

learning


Suloinen sunnuntai. Aamumme alkoi, jalleen kerran, vedettomina. Taannoin tehty vesisailion tyhjennys oli vienyt pienia kivia pumpun alkupaahan ja tukkinut sen. Se siita aamusuihkusta. Hermot ja verenpaineet pysyivat tiukasti hallinnassa. Olisikohan jo jotain opittu.
***
Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi reunukset jo kauan valmiina olleesseen peittoon. Todettava on, etta peitosta tuli heti kauniimpi ja siistimpi. Punainen kukkanen on uusi aluevaltaus. Tata mallia opettelin englanniksi ja etenkin arabiaksi, tuskailin suomeksi. Mutta tein sen, ihan itse. Neuvot sain pojan viime vuoden arabian opettajalta. Siina on ihminen, joka nakee pelkasta kuvasta, miten tyo on tehty ja tekee itse samanlaisen. Uskomatonta! Omat taidot eivat siihen varmaan ikina ylla.

Hyvaa ensimmaista adventtia!
***
What a morning! Once again we didn't have any water. These things seemed to happen now a quite so often and nothing we can do. Finally i managed to finish my blanket and even learnt a new way to do crochet flower. Something what I can do.

10 comments:

Liivia said...

Voikun tykkään tuosta peitosta, etenkin värityksestä.
Tulin juuri Violetilta ja sielläkin ihastelin mustavalkoisuutta.

Kottis said...

Hyvää adventtia myös sinne!
Ja isot onnittelut reunuksista!!:)

Millähän vuosituhannella pääsen itse postaamaan viimeistellystä "isoäidinneliö-peitosta ;D

Jael said...

Toivottavasti teillä pian tulee taas vettä! Ja virkkaustyösi ovat tosi kauniita:)

pikkujutut said...

Liivia, kylla, varityksesta pidan minakin.

Kottis, kiitoksia. Kestihan tuo reunuksien laitto ,krohom...vuoden verran taallakin. Tosiasiassa reunat olivat homman helpoin juttu,kunhan siis sai aikaiseksi, joten etkohon kerkea viela talla vuosituhannella ;).

Yaelian, vetta tulikin hanasta sitten jo iltapaivalla.Lamaannutti toiminnan kylla aamulla.Toivon mukaan nama tyot kaunistuvat entisestaan,kunhan taidot kasvavat. Viela ovat vahan aloittelijan tyylilla vakerretyja ;).

violet said...

Minä en ole edelleenkään tajunnut miten noita paloja saa liitettyä toisiinsa siististi????
Paloja ja reunuksia osaan kyllä tehdä...
Sen sijaa tuo kukka. Ohhoh. En tajua miten se tehtäisiin. Onneksi sait asiantuntevaa apua!

pikkujutut said...

Violet, minahan en siis tieda miten ne oikeasti pitaisi liittaa yhteen mutta virkkaan ne kiinni toisiinsa ja salaisuus on siina etta palojan reunavari on sama.Nimimerkilla miksi sita en tajunnut aikaisemmin...;)

Kukka on easypeasy mutta just nyt kun kysyit,heh heh, mitenhan se nyt tehtiin..ja usko pois, meilla asuu tonttuja kun kyseinen kukkakin on havinnyt..Kerron ohjeen heti kun loydan kukan.

violet said...

joo mää kans olen virkannut yhteen mutta...toinen puoli tulee kauniiksi ja toinen ihan persiistä. Onko se normaalia???

pikkujutut said...

Violet, no nyt tarkistin peiton ja silta se nayttaa kuten sanoit.Joten sama tarina omalla kohdalla. Mutta kun kaikki on samanvarista ei haittaa niin paljoa, ainakaan itsea.

Anonymous said...

Todella kaunis peitto ja hieno kukka! Enkä niiden tekemisestä ymmärrä sitten hölkäsen pölähtämää, hahhaa! kukahan mulle virkkaisi? Äitini alkaa olla jo vähän liian vanha koukkuhommiin...

pikkujutut said...

Krisu, kiitoksia.Kuten sanottua vasta opetellaan ja kaikki virheet eivat onneksi nay :). Nama on sarjassa helpot tehda- mm. kompelo vasenkatinen yli 30 vuotta sitten viimeksi virkannut- tyyppi selviaa naista suht helposti, siis kunhan loytaa sen jonkun joka hieman katsoo peraan.Opettaisin nama sinulle heti mutta kun tuota matkaa on liikaa..Tylsaa, mutta onnea matkaan!