27.11.08

light to the darkness

Tasta paivasta alkaa loppuvuoden juhlahumut. Mies saa kunnian aloittaa juhlimisen paivansankarina ja paketteja han saikin kolmin kappalein-kirjan, perheesta tehdyn muotokuvan tyopaikalleen ja...sipsipussin. Pikkumies taisi syoda pussista 2/3 osaa mutta ajatushan on se tarkein.

Kehitysvammaisten lasten koulun joulubrunssi oli peruuntua tana vuonna mutta yllattaen se onkin parin viikon kuluttua.Viime viikonlopun uurastin joulukorttien parissa ja nyt on satakunta korttia valmiina myyntia varten. Viela kauppa kuntoon ja sitten voidaan merkita rasti tahankin kohtaan.

Marraskuulle voidaan kohta kumartaa ja toivottaa tervetulleeksi joulukuu.Toivotaan sen tuovan valoa pimeyteen. Odotukset ovat korkealla!
***
We are ready to say goodbye November, welcome December!

7 comments:

HeidiHelmiina said...

Onnea miehelle.

En voi ymmärtää mihin marraskuu oikein hävisi, tai ymmärrän, kun päivät ovat olleet täysiä (valitettavasti aina ei täyteläisiä). Mutta jotenkin nyt kuitenkin onnellinen olotila, vaikka kiireet jatkuvat jouluun.

Ihana valon pilkahdus.

pikkujutut said...

Helmiina, kiitos.

Meidan marraskuu katosi kiireeseen ja jouti sinne mennakin.Taysinaisyys ei katoa taallakaan mutta joulukuussa tulee mukaan sita tayteliaisyytta,mika on suorastaan mukavaa.

mizyéna said...

Meillä odotellaan kovasti joulukuun eid-juhlaa ja lampaan teurastusta! Muita juhlia ei ole tiedossa.

Mukavia juhlia teille!! Joko olet käynyt uudessa kuvablogissani? :)

violet said...

Marraskuu menee yleensä kauheeta kyytiä.
Muistan muuten että viime vuonnakin teit noita kortteja. Eikö olekin kiva tunne kun homma on finito ja saa panna sen rastin ja tehdä muuta?

violet said...
This comment has been removed by the author.
pikkujutut said...

Marita, eilen olin eraassa kaupassa tsekkaamassa lahjoja enka ollut yksin.Oli muutama muukin ja hyva ettei mewnnyt hermo. Samassa muistin etta Eid on tulossa. Joku onnekas oli vielapa loytanyt pari paitaa jotka olin jemmannut odottamaan 50% alennuksia, jotka eilen alkoi....

Violet, hyva muisti sinulla :). tana vuonna naita pippaloita ei meinannut ensin tulla, joten en viitsinyt tehda mitaan ja sitten paattivatkin pitaa brunssinsa.Urakkaprojektit ovat kivoja mutta just nyt en olisi tata kaivannut.Mutta tehty on.Iloinen siita kuitenkin.

pikkujutut said...

Marita, juu,kurkkasin mutta nopeus on taas hitaamanpuoleinen joten odottelen yhteyksia..vetta sataa:).