3.6.08

experiment


Micro as Nikon people says. Macro as Canon people says. Whatever but I like... no love it. Be prepared ! More to come...

8 comments:

HeidiHelmiina said...

Odotan innolla.

Sooloilija said...

Lisää odotellessa katson ihaillen tätä pehmeää violettia kukkaa.. Kuvassa ihana pehmeys!

Anonymous said...

Upeaa että sulla on nyt uusi linssi ja tuo sormusjuttukin ratkesi niin onnellisesti.

Elina said...

Tuo kukka on upea! Macroilu tai microilu on minunkin suosikkini, pidän varmaan kaikista eniten tällaisista lähikuvista, joissa taustat ja ympäristöt sumentuvat ja tulee jotenkin sellaisia unenomaisia kuvia.

mizyéna said...

Tykkään myös paljon macro kuvista.

Ihanaa kun sormuksen timantti löytyi!!

pikkujutut said...

Täällähän olikin kommentteja- kiitos kovasti kaikille. Tämä macromicroilu on vienyt mennessään,kuvia vasta kuitenkin vain muutamia, siis onnistuneita :). Nyt tuppaa vain oikea elämä viemään mennessään, joten palaan pian uusien kuvien kera.
Mukavaa viikonloppua!

Anonymous said...

Miten kaunis! Kyllä kannatti uuden linssin hankinta ja onneksi timanttikin löytyi. (olisin varmaan itsekin valinnut linssin, eh...) Onko sen sitten makro vai mikro, eli kuvaatko Nikonilla vai Canonilla? *kysyy kiireinen, joka palaa myöhemmin nuuskimaan koko vuoden blogikirjoitukset läpi* ;)

Krisu

PS. Kiva, kun kerroit käyväsi Melukylässä, näin minäkin sain uuden mukavan ja upeakuvaisen blogin luettavakseni.
Spämmivahti oli jostain ihmeen syystä blokannut kommenttisi roskaksi mainosten joukkoon. Palautin toisen, taisit kirjoittaa sen toisen, kun et heti nähnyt kommenteissa sitä ensimmäistä?

pikkujutut said...

krisuh, mikroa kanantan ;).Eli Nikonilla kuvaan. Minulla on ollut aiemminkin ongelmia kyseisen wordpressin kanssa,eli kommentit ovat menneet roskapostiin...ehkäpä kertoo jotain kommenttien laadusta ;)