2.6.08

lost and found

Jokin aika sitten vihkisormuksen timantti katosi. Eräänä aamuna sitä ei vain ollut. Etsiskely ei tuottanut tulosta, sormuksia kun en sisällä pidä vaan laitan ne sormeeni ulos lähtiessä ja kotiin tullessa palautan omaan kippoonsa. Kipon pohja ei kimallellut vaan kumisi tyhjyyttään.
Mies kysyi laitatetaanko uusi timantti vai vaihtoehtoisesti haluanko uuden linssin kameraani. Tiukka paikka mutta kun oli kyseessä nyt tai ei koskaan- hetki, päädyin linssiin.Taka-ajatuksena hankkia timantti sitten Suomesta. Varasuunnitelma sormusten varalle oli lisätä yksi sormus jonoon.
Linssi tilattiin ja viikko siitä, järjestäessäni helmiä, käteeni eksyi myös pienen pieni timantti. Vieläkään ei ole selvinnyt,kuinka timantti oli päätynyt helmien pariin, sormukset kun eivät ole lähelläkään helmipöytääni. Niin, ja jotta onni olisi täydellinen, kuvat on otettu uudella linsillä, jonka odotus oli oma jännityksensä. Joskus tietää vasta myöhemmin, että on ollut onnellisten tähtien alla.
***
Awhile ago I lost my diamond. Gone and no where near to see. At the same time we had plans to buy a new lens. Husband asked me to choose-lens or diamond. After a hard, though consideration, decision was clear. A new lens. Luckily I found my diamond as well. Life is full of surprises!

4 comments:

Sooloilija said...

Oi mikä tarina! Ja niin tarkkoja lähikuvia. Joskus tosiaankin tapahtuu kummallisia asioita.

violet said...

oma äitini hukkasi vuosia sitten 50-vuotislahjaksi saamansa timanttisormuksen. Se hukkui kotona.
Asiaa rutkasti mietittyään tuli siihen tulokseen, ettei ollut muita vaihtoehtoja kuin että hän oli heittänyt sen kalanperkuitten mukana roskiin...

Mutta sulla kävi tuuri kun löytyi!

Ja uusi linssikin!
TEknisiä tietoja, kiitos;-)

Jennifer said...

I am delighted and amazed that you found your diamond, and it makes sense that someone as nice as you are would get to have both things!

pikkujutut said...

sooloilija, joskus on pakko uskoa ihmeisiin:).

violet, harmillista tuo äitisi sormus.Itsekin olin varma,että omani olisi tipahtanut kadulle,joten en edes lähtenyt etsimään :). Kun timantti löytyi,olin aivan typertynyt,enkä todellakaan tajua miten se pystyi olemaan siinä pöydällä..
Linssi on taattua Nikkoria 105 mm f/2,8G

Jennifer, thank you for your sweet words.You made my day ;)!