29.1.08

Wind and bracelet

Meillä tuulee,enemmän ja vähemmän. Sataa ja ropisee. Mittarilukema laskee.Kuinka alas,sitä jännitämme.
Eipä huolta. Sisällä, viimassa ja vilussa, on hyvä ajatella hempeitä kesäpäiviä. Aurinkoa ja lämpöä. Toiset,näppäremmät, näitä rannekoruja itse tekevät.Toiset marssivat kauppaan ja ostavat valmista metritavaraa, siitä sitten väkertävät. Jotain tästä kuitenkin puuttuu. Sepä se - ainutkertaisuus.

We have a horrible weather. It's cold, inside the house, outside the house. Luckily I can dream about warm summer days.A handmade bracelet like the one above. Maybe some day.

7 comments:

Vilijonkka said...

Upean järjestelmällisesti nuo palmut huojuvat.

Älä nyt viitsi olla niin tiukka itseäsi kohtaan! Sitäpaitsi, tuo pitsi on kaunis - minäkin olen käyttänyt sitä koruihin! Tämä taitaa olla sitä globalisaatiota, että samoja pitsejä ympäri maailman. Mahtaa olla iso kone joka nyplää nopeasti ja paljon...Täytynee laittaa postaus pitsikoruaiheesta, tuntuu olevan sen verran suosittu aihe, enhän halua jäädä ulkopuoliseksi.

Anonymous said...

En ole saanut kommentoitua aikoihin, olen kyllä yrittänyt, mutta jotain laitoin pieleen...Nyt onneksi taas onnistuu. Sulla on ollut ihania kuvia ja juttuja. Noi palmut näyttää niin samalta kuin täällä. Miten kylmää siellä on nyt? Mutta rannekoruhan on hyvä, kiinnityssysteemi näyttää aivan korikiveltä.

Anonymous said...

Läckert armband! :)

HeidiHelmiina said...

Minusta pitsikorusi on hieno ja herkkä. Minäkään en halua jäädä ihan ulkopuoliseksi tässä pitsikoru asiassa. Taidan tosin tehdä pitsiset hihansuut tai hameen helman, valmistuvat tahdillani ehkä puolen vuoden kuluttua.

pikkujutut said...

Vilijonkka, kurkistinkin jo korusi. Mennään kuule ihan eri taajuudella. Upeita ovat omasi.

Pinja-Gloria, nyt 7, yöksi 4. Kylmää on. Kivi on joku lasihelmi.Minullakin on ollut ongelmia sivuille pääsemisen kanssa.

Cia,tack.

Helmiina, liity joukkoon. Taitoahan sinulta jo löytyy.

Mary-Laure said...

It's such a lovely idea to make a bracelet with lace... I'll have to try that.

mizyéna said...

Vautsi mikä palmu kuva!!

Täällä ei lunta mutta aamuisin vain +10 hyytävän kylmän tuulen kera.