29.10.07

Pink


Something strange is in the air. I'm seeing only pink colour everywhere. I don't have a clue where this leads but it's interesting to wait and see.Have a good week!
Vaaleanpunaisia ajatuksia ilmassa.Väriä näkyy nyt olevan kaikkialla, vai etsinkö katseellani vain tätä väriä. Mielenkiintoista katsoa minne nämä väripolut johtavat... Mukavaa alkanutta viikkoa!

3 comments:

Liivia said...

Mulla oli aniliini/pinkkivillitys muutama vuosi sitten, jostain tuli ja jo ohikin meni. Kummia juttuja.

HeidiHelmiina said...

Minun värikauteni eivät hirmuisen kauaa aina kerralla kestä, vaihtuvuus on suuri. Pinkki on minulle turvallinen väri värikkäiden joukossa ja ihana pari tummalle lilalle siis violetille. Musta on minusta ihana pukeutumisväri.

pikkujutut said...

Liivia: Jostain tämäkin vain alkoi ilmaantua näkyviin.Outoa, kun se ei omalta väriltä tunnu ja toivon etten hurahda-tai sitten pitää tutkia tarkkaan värioppaat,mistä on puutostila.

Helmiina: Olin todella monta vuotta pukeutumatta mustaan kun tympi ettei kaupoista muuta väriä löytynyt kuin mustaa.No, elämässä sattuu yllättäviä asioita ja yli vuoden olen turvautunut mustaan enkä eroonkaan pääse.Sininen ja valkoinen ovat ikuisuusvärejä,samoin harmaa. Muuten laiskasti innostun.