25.9.07

Laundry day


Every day is a laundry day. The white ones today, the colour ones tomorrow. But I am not alone. Other mothers are washing too. The clothes are hanging outside the balconies or high up at the roof. Every single day.
Jokainen päivä on pyykkipäivä. Valkoiset tänään, värilliset huomenna.Mutta en ole yksin. Muut äidit tahi apulaiset pesevät myös. Vaatteita on kuivumassa parvekkeiden ulkopuolella tai katolla. Jokaikinen päivä.

7 comments:

Mustikka said...

Puhtaat, hyvältä tuoksuvat vaatteet kuivumassa narulla. Se on näky, jota ei kyllästy katselemaan. Kesällähän pyykin peseminen on melkein juhlaa kun vaatteet voi ripustaa ulos narulle!

violet said...

Katolla kuivuu nytkin kaksi koneellista;-)
Toivon lämpimien, aurinkoisten päivien jatkuvan pitkään.

pikkujutut said...

Kyllä, juhlaa on mutta jälkityöt takkuavat.Silityspino kasvaa ja kaatuu kohta itsekseen. Kunpa edes vähän viilenisi niin olisi helpompaa silitellä.

Vintage living said...

Tässä kuvassa on jotain niin kauniin karua estetiikkaa! En kuitenkaan hahmota lainkaan mistä parvekkeelle kuljetaan..ja apua, eikö siinä ole lainkaan kaidetta??

Vintage living said...

Hups. Klikkasin kuvan suuremmaksi ja huomasin, että on siellä pyykin takana ovikin:)Ja että lattia on siis alempana kuin betonireuna. Näytti aluksi siltä, että lattia olisi reunan tasalla...

pikkujutut said...

Tämä parveke on kadun tasalla ja samalla todennäköisesti asunnon kuisti.Portaat vasemmalla vievät sinne.Nappasin kuvan itseasiassa salaa,kun nuo vaatteet olivat niin hauskasti siinä ja ihmisiä ei missään.

HeidiHelmiina said...

Upea kuva!