27.9.07

My clothes

What are you wearing while blogging ? Well, photo has not been taken while blogging but I did remember this challenge when we were at the beach. This is my daily uniform - a long tunica and loose trousers. They are made of a very thin cotton,which is good in this kind of weather like we have right now, + 30 and humidity 50-75. The necklace is Kaleva jewellery's Heart of the house ( I hope that's the name in English). I got it from my husband when our son was born. There is a small heart inside the bigger one. I use it always. Wearing this necklace I keep him and his sister near my heart.

Mitä on päälläsi blogatessasi? Tuon olen lukenut useasta blogista mutta itse muistin sen rannalla olessamme. Päivittäinen univormuni on tunika ja löysät housut. Parasta näissä on se, että ne on tehty ohuesta puuvillakankaasta.Suojaa mutta ei ole liian kuuma. Kaulakoru on Kalevala korun Talon sydän.Ison sydämen sisällä on pienempi sydän.Sain sen mieheltäni poikamme syntymän jälkeen.Tätä korua pitämällä pidän lapsiamme lähellä omaa sydäntäni.

7 comments:

violet said...

Kalevalan maailma sopii jännästi tuollaisten ei-ihan-peri-suomalaisten vaatteiden tyyliin.
Kaunis kuva ihanan näköiseltä paikalta.

Mustikka said...

Kaunis kuva, kaunis ajatus lopussa. "Tätä korua pitämällä pidän lapsiamme lähellä omaa sydäntäni."

pikkujutut said...

Violet:Oikeassa olet, korut sopivat moneen tyyliin.Kuvan otti mieheni, joka on meidän perheen todellinen taiteilija.

Mustikka: Lastemme elämän alut ovat olleet hieman dramaattiset,joten olen edelleen hieman herkkis heidän suhteensa.

HeidiHelmiina said...

Kuva on mahtava! Sanoisin, että tekee kateelliseksi, mutta en pidä sanasta, sillä se ei edistä mitään hyvää. Kuva on rento, rauhallinen, kiireetön, ihana. Itselleni vaikeita asioita ja siksi tavoittelemisen arvoisia. Koruun sisältyy kaunis ajatus.

Inka said...

Kaunis kuva, siinä on jotain sellaista tunnelmaa mikä liikuttaa. Kalevala-korut ovat itsellenikin tärkeitä, ja on ihanaa kun niihin liittyy itselle tärkeitä muistoja/ajatuksia. Tuntee olevansa osa jotain suurempaa jatkumoa, omien kokemusten olevan mukana historian ketjussa.

pikkujutut said...

Kiitos kaikille kauniista sanoista kuvan suhteen. Sanoma välitetty kuvan ottajalle.

pikkujutut said...

Ai niin, unohdin sanoa että tunnelma mikä perheellämme oli kuvaamishetkellä oli todella rento ja rauhallinen.Meidän lisäksi rannalla ei ollut ketään- oli todella rentouttavaa.