13.1.13

shivering

En muistanut, en millään muotoa.
Sitä tosiasiaa, että tammikuussa on pakkasta.
Asteita on - 11, mutta aivan sama, vaikka olisi -30.
Sisäisesti paleltaa koko ajan.

6 comments:

Yaelian said...

Voin ihan kuvitella...täälläkin on kylmä,iltaisin ja aamuisin;päivällä oli jo aurinkoa ja lämmintä.

Anonymous said...

Tervetuloa pohjolaan :)
Houkuttelin miehenkin tänään kävelylle( meillä saman verran asteita kuin teillä)....olis ollu parempi mennä yksin- sain kuulla tarpeeksi ulkomaisia ärräpäitä!!!
Mutta onneksi ei tuhonut omaa ihanaa,hyvää, iloista oloa!!!
Kirsikka

Katriina said...

Tottuminen tähän suuntaan on varmaan yhtä hidasta kuin täällä kesällä +30 asteeseen: vasta kahden viikon jälkeen alkaa helpottaa.

Kauniita talvipäiviä kuitenkin toivotan!

Anonymous said...

Eipäs nyt liioitella; -11c' tai -30c'; Rouva on tainnut asua LIIAN pitkään tuolla etelän mailla, kun on päässyt KYLMYYS unohtumaan...

Kummilapsille terveisiä ! Nähtiin heidät sunnuntaina luistelemassa; hyvinhän se näytti sujuvan ! Joko sukset löytyivät ? Rillipää hiihti tänään koulussa; joku neropatti oli kommentoinut isosiskon vanhoja suksia..."paksut ja uudenaikaiset" kuulema. Nyt en kyllä suksia ala ostamaan...

Putkisetä tulee huomenna ja hänelle menee niin suksi- kuin muutkin rahat... t: Tiina

Hauskaa (?) "omaa lomaa" ! Toivottavasti vatsa toimii !

Anonymous said...

...lauantaina...

pikkujutut said...

Yaelian, täällä on lämmintä vain sisällä ja aurinkoa ei todella näy.

Kirsikka, kiitos, minäkin voisin heittää ilmoille muutamat sanat mutta on nuo pikkukorvat vieressä.Toisaalta on raikas ilma niin se palkitsee.

Katriina, toden totta ja kunhan saa kaikki asiat hoidettua niin sitten voikin lomailla, tai sitten ei. Aurinkoisia kelejä toivotaan, ja pakkasta sopivasti.

Tiina, -11 tuntuu juuri -30Ltä kun lämpöero on joku 20 astetta. Ja meillähän oli tosi kylmää kun lähdettiin-syväjäätymys jäi päälle. Luistelu sujaa, hiihto myös.Molemmilla molemmat, pienemmälle mietitään parempia menopelejä tai muuten joudun opettelemaan suksien voitelua.Halvemmaksi taitaa kyllä tulla voiteet. Ja mietin, minne nuo livat karanneet suinnuntaina :). Toivottavasti tilanne selkiytyy teidän putkien osalta. Kiitos muistutuksesta, käynti apteekissa voisi olla tarpeen, jos ei muuta niin flunssalääkettä voi ottaa mukaansa.