27.9.12

the reality

8, 37 km
1:22:17
484 kcal
9, 49 min/km
+ 30 C

Noloa. Todella noloa.
Itkisin, ellei hikipisarat valuisi kyynelten tavoin alas. Litran vesipullo juotu, toinen jo korkattu. Pitäisi jo tietää, että näillä vuosikymmenillä ei kannata pitää muutaman kuukauden taukoa, se nimittäin kostautuu.Tosin täytyy vielä testata oma vauhti, nyt kävelin kimpassa, joista yhden vauhti on huomattavasti omaani hitaampi. Ilman lämpötilakin saattoi vaikuttaa. Mutta selittelyt sikseen, nolla oli tässä. Suunta on kohti ääretöntä ja sen yli - toivottavasti pysyn hengissä!

8 comments:

Mine said...

Minulla alkoi jo hyvin, mutta taas lämpeni eikä tee lenkille mieli. Pakko taitaa olla paras ottaa käyttöön, että hyvä alku ei ollut samalla nolo loppu.

Yaelian said...

Meilläkin lämpeni. Itsekin olen surkeassa kunnossa kun on 2 kuukauden tauko kuntosalista.Piti mennä jo takaisin,,mutta sitten kaaduin ja loukkasin nilkkani. Tsemppejä!

Rva Pioni said...

... tuota valon määrää:)

Anonymous said...

Höpö, höpö ! Sinä olet niin timmissä kunnossa, että en usko riviäkään tuosta, mitä kirjoitit ! Sorry ! Ja sinä mitään taukoa pitänyt... uit, pyöräilit jne.

t: Tiina, jolla on IKUINEN tauko

pikkujutut said...

Mine, säännöllisyys ja rutiinit,niillä mennään täällä. Lapset kouluun ja samalla matkalla teen lenkin, sitten vasta kotiin. Sinne vain ulos,siitä se taas lähtee.

Yaelian, pikaista toipumista. Tämä lämpö saisi kyllä jo hieman tippua-tässä istuessakin hiki valuu. Puntit on täälläkin tarkoitus ottaa ohjelmaan kun vähän viilenee.

Rva Pioni, oi, valon määrä on täydellinen, jos vain saataisiin lämpö viileämmäksi.

Tiina, rakas serkkusein, on eri asia olla timmissä kunnossa kuin että on kunnossa. Löllyvää löytyy ja ne pitää saada kunnon pakiksi. Sitä paitsi juoksuohjelmasta otin luvut suoraan, joten se ei valehtele :). Ja en uinut muuten kertaakaan kesällä...Varo vaan, musta tulee vielä sun henkilökohtainen kunto-ohjaaja..aloita henkinen työskentely jo nyt.

Anonymous said...

Hah ! Minussa sinulla olisikin työmaata; sanoisin silti, että EI kannata vaivaantua ! Selkä täysin paskana, 5-7 yli kiloa, heikko motivaatio ja hankala luonne...

Et uinut ? Häh ? Vaikea uskoa, kun olitte niin paljon veden äärellä... Etkö saunastakaan ? t: Tiina

Kirsikka... said...

Mulle tuo luku olis aikamoinen saavutus...
minä täällä kävelen reippaasti, ja kyllä toivon pian jo juoksevankin.
Juoksu ei vain koskaan ole tuntunut minun "lajiltani", mutta jospa siihenkin tulis muutos nyt (tässä samalla kaiken muutoksen keskellä!!)
Iloista, aurinkoista ja helteistä viikonloppua sinne!
( Täällä .... syksy!!) <3

pikkujutut said...

Tiina, hah itsellesi. Pääset koekaniiniksi, sillä juuri sinussa on potentiaalia :). Ja en uinut-ei mun juttu .Liian kylmää.

Kirsikka, pakko sanoa, että tänään meninkin sitten jo paljon kovempaa :). Ja suoraan sanottuna inhoan juoksua mutta kun juuri muutakaan ei ole. Voi, lahjoittaisin tästä helteestä puolet heti pois. Mukavaa viikonloppua!