28.9.12

***

Lempipensaspuu.
Aina vaan.

Meille tuli juuri 100 kg tavaraa suoraan Suomesta. Ensimmäistä kertaa laatikot aukinaisina.
Nyt tarvitsee tarkistaa onko kaikki suklaat tallella vai jäikö jotain matkan varrelle.
Mukavaa viikonloppua!

PS: Tänä aamuna hymyili maailma.
5,18 km aikaan 45:22. 8:45 km/h. Olihan sitä kuntoa. Mutta sitten syntyikin dilemma.
Kävelläkö hitaammin toisten naisten kanssa vai treenata kunnolla yksinään ? Pieniä murheita ihmisellä.

4 comments:

Mine said...

Jos vaikka sekä että? Joka toinen kerta yksin ja joka toinen porukassa. Minun pitäisi käydä autolla mittaamassa tuo lenkkini pituus. 45 minuuttia siinä menee, mutta ei aavistustakaan, että mikä on matka.

Yaelian said...

Ihanat kukkakuvat! Sielläkö laatikoita oli avattu,toivottavasti suklaat on tallessa...Toivottavasti dilemmaankin löytyy ratkaisu...

Anonymous said...

Minä suosittelelisin ensimmäistä vaihtoehtoa ; ei kai meillä kellään ole ympärillä liikaa ihmisiä ?

Mitä ? Tullissa avattu ? Suomessa ? Siellä ? Fazerin siniset ovat tuoksuneet jonkun nenään... Jos niitä ei ole varastettu, niin niitä on vähintäänkin haisteltu tai jopa nuoltu... t: Tiina

pikkujutut said...

Mine, hyvä idea, luulen että menen virran viemänä eli miten sattuu :). Nyt vain mittaat matkan, sitten tirdät mitä matkaa kävelet.

Yaelian, nyt lienee onglema, listan mukaan puuttuu yksi suklaa, muistin mukaan ei, hmmm. Laatikot olivat avattu jo Suomessa.Dilemma jääköön elämään :).

Tiina, eihän sitä ole, liikaa ihmisiä mutta tosiasia on myös se, että jos haluan kohottaa kuntoa, tapahtuu se aamulla eli jostain täytyy sitten luopua ja se luopuminen ei tapahdu ajasta perheen parissa. Eli kuten jo Minelle sanoin, virran viemänä. Jos juoksu kulkee, sitten juoksen, jos ei, sitten seurustelen. Suomessa olivat avanneet, ja ensimmäistä kertaa kamat olivat miten sattuu, eräs purkki jopa rikki..että näin.