24.9.12

key word:cleaning

Rätti, luuttu ja moppi.
Isot roskasäkit.
Yhden kun saat tehtyä, toinen jo odottaa.
Ja heti perään sama paikka uudelleen.

(Kotiäidin empiirinen tutkimus: näissä maisemissa kaksi päivää ja pikkumiehellä allerginen nuha. Pitkä kesäloma, ei ensimmäistäkään allergiaoiretta...Ei hymyilytä.)

4 comments:

Yaelian said...

Puhdas ilma on kyllä puhdas ilma.Tsemppiä pikkumiehelle.

Anonymous said...

Täällä Kummitäti kauhistelee teidän sisä- ja ehkä myös ulkoilmaa. Tiedän mistä kirjoitat, kun olen itse niitä "homekoiraksi" muuttuneita... Tsemppiä Poitsulle ja Äipälleen myös ! Siivous EI auta, joten voit rauhoittua ! t:Tiina

Ps. Jalo oli paskantanut tänään sohvalle sillä aikaa, kun olimme töissä ja koulussa; onneksi en tullut ensimmäisenä kotiin... Sohva on nyt sekä pesty että desinfioitu - KIITOS Teini ja Rillipää !

Mine said...

Ei hyvä. Meillä oli onneksi toisinpäin. Mies sairastaa Suomessa helpommin allergista nuhaa, kun täällä. Syy siihen taitaa kyllä olla synnyinmaamme puusto.

pikkujutut said...

Yaelian, kaatopaikan savut harmaannuttavat koko alueen tällä hetkellä ja siellähän siis poltetaan..ihan kaikki.Ei ihme jos olo on ankea.

Tiina, hieman yritän pahimmat pölypunkit poistaa, riittää tätä huonoa ilmaa muutenkin. Outs, mikä lie Jalolla ollut hätänä..

Mine, onnekas mies. Meillä molemmat miehet kärsivät näistä olosuhteista, nuhaa, kurkkukipua ja happivajetta.Ei tervettä touhua ollenkaan.