25.9.12

almost back to everyday life

Elämän parhautta:
Lämpömittarissa aloitusnumero oli kaksi, kolmosen sijaan.
Ehkä tänään voi istuakin hikoilematta.
Sitä tuultakaan kun ei ole kuin nimeksi.
*
Puoliarjessa edelleen.
Pikkumiehellä alkaa jo olla tylsää, mikä lienee hyvä merkki koulun aloituksen suhteen.
Tosin kesäkotiläksyt täytyisi saada vielä valmiiksi.
Syy miksi niitä ei olla vielä tehty, on äidissä, jonka mielestä talvella ennättää opiskella, kesällä ollaan lomalla. Ja sitten koululta kerrotaan, että nämä läksyt arvioidaan ja niistä tulee numero...

7 comments:

anumorchy said...

Ihanat nuo lattialaatat! Taallakin on tuollaisia vanhoissa taloissa.
Haluaisin kotiinkin.

Anonymous said...

Vai on lapsella kesäkotiläksyt tekemättä ? Hyi Äippä ! Tuleeko kiire ? Auta nyt lasta alkuun ja vaikka valmiiksi asti ! t: Tiina

Toden totta; nuo laatat on on kovin kauniita ! Onko teiltä vai teidän rapusta ?

Anonymous said...

Jos meillä olisi laattalattiat, niin ainakin minulla ja Rillipäällä olisi kallot halki ! t: Tiina, joka on kaatunut portaissakin pari kolme kertaa (selvinpäin)

Mine said...

Minäkin tykkään kaakeleista, etenkin sellaisista vanhahtavista, rosoisen kauniista ja maanvärisistä. Täällähän tuota ihasteltavaa riittää..

pikkujutut said...

Anu, eikö vain olekin.täältäkin löytyy vain vanhoista taloista, valitettavasti.

Tiina, kaksi ylintä on kielikoulusta, alin kristittyjen alueelta talosta jota remontoidaan.Haluaisin tälläiset itsekin..

Mine, minun lempparit ovat sinertävät, turkoosit:harmillisesti ei juuri niitä näy missään.

Yaelian said...

Asuin kerran asunnossa missä oli tuon tapaisia lattialaattoja.En silloin pitänyt niistä,mutta nyt osaisin niitä arvostaa...Lämpötilat ovat onneksi hiukkasen laskeneet,tosin nyt on luvattu taas kuumenevaa säätä...mutta onneksi kuivempaa:)

pikkujutut said...

Tiina, lapselle annettiin laskukone :).Unohtui kiireessä tuossa eilen sanoa tämä.Tiukkaa tekee se, että laskutehtävissä laskee päässä ja kun pitäisi se lause kirjoittaa sinne paperille....Olemme molemmat hermoromahduksen partaalla.

Yaelian, näin se joskus on. Minäkin haaveilen tälläisistä lattioista mutta niiden mukana tulisi muurahaiset ja torakat, kun näitä laattoja on vain vanhoissa, todella vanhoissa asunnoissa..Ei ole totta, vielä lämpenee, juuri kun pääsin nauttimaan yhdestä viileämmästä päivästä :)