3.6.12

walk on


Koulunsa päättävien valmistujaiset paikalliseen tapaan.
Uusi rehtori ja uudet koristukset.
Uudenlainen meno ja meininki.
Ensimmäiset juhlat tässä koulussa, joissa en kyyneleitä vuodattanut.

3 comments:

Mine said...

Meillä esikoinen valmistui. Perjantaina oli juhlat. Täällä siis peruskoulu loppuu 8. luokan jälkeen ja nyt alkaa nelivuotinen lukio. Ehdimme käydä siitä kaksi luokkaa ja sitten lähdemme Suomen lukioon. Oli kivat juhlat ja haikea mieli. Esikoinen vaihtaa koulua. Muut onneksi jatkaa vanhassa ihan Turkki-aikamme loppuun asti.

Anonymous said...

Voi, voi ! Onneksi on keksitty vedenpitävä ripsiväri ! Niin monta ilon ja onnen kyyneltä on tänä viikonloppuna virrannut minun poskilleni... Kaikki kolme saivat upeat todistukset, monta stipendia ja Teini vielä hymytyttöpatsaan ; edellisen sai kuudennen luokan jälkeen. Täällä niitä jaetaan kaksi kertaa peruskoulun aikana.

Juhlat sujuivat loistavasti ja Ylioppilas on ikionnellinen, mutta lopen väsynyt. Seuraava koitos hänellä on keskiviikkona HKI:ssä; saa pitää peukkuja ! t:Tiina

pikkujutut said...

Mine, onnittelut esikoiselle. Kuulostaa hurjalta, kun ajattelee, että lukio alkaa jo nyt. Teillä onkin suunnitelmat selvillä, me vielä arvomme suuntaan jos toiseen..

Tiina, isot onnittelut kaikille tasapuolisesti.Hienoa!Ja äidille ja isälle myös. Peukut pystyssä, hyvin ne menee, varmasti.