4.6.12

high-heels

 
Pedikyyri ja korkeat korot.
Niistä on täkäläinen nainen tehty.

Kuvissa koulun opettajien korkoja päättäjäisissä. Empiirisen tutkimuksen tuloksena korkeat korot edustettuina 99,9%. Yhdellä matalat balleriinat.Hän oli liikunnanopettaja, jolla nilkka teipattuna.  Mikähän lienee prosenttiosuus koroilla ja pedikyyrillä suomalaisissa juhlissa ?

Ja ei, minulla ei ollut korkoja, olin sandaaleissa.Täysin alipukeutuneena. Pedikyyriinkin menossa vasta tällä viikolla. Voihan nolous!

4 comments:

Mine said...

Sielläkö ei käytetä huiveja??? Täälläkin on kaksi leiriä. Korkkarit, manikyyrit, pedikyyrit ja tukka hyvin- leiri ja sitten huivi ja kaapu-naiset. Minä olen ihan oma lajini. En kuulu kumpaankaan täkäläiseen.

Anonymous said...

Auts; tuli ihan jalat kipeiksi, kun katsoin noita kenkiä ! Olisi ihanaa osata sipsutella noilla koroilla, mutta en osaa, niin en osaa... Naapurin rouva piipahti eilen näyttämässä varpaiden kynsiä; oli laitettu geelikynnet (?) ja timantteja -- mitä ?

Veikkaisin, että olit TYYLIKÄS (niin kuin aina), etkä suinkaan alipukeutunut ! t:Tiina

Kirsikka... said...

Kummipojan ristiäisissä,teilläpäin,ajattelin että nyt tai ei koskaan....ostin ÄLYTTÖMÄN korkeet kengät,en päässy edes vessaan yksin,piti miehen ' sievästi' taluttaa. Huippukohta oli kun saavuimme juhlista kotiin,ja autosta noustessa ei enää jalat pitäneet vaan lensin suoraan polvilleni...oliskos vaan harjotuksen puutetta??

pikkujutut said...

Mine, käytetään toki, tässä koulussa niitä näkyy vähemmän. Meillä on muuten kolmaskin ryhmä, ninjat :). Mutta niin se on kuule, että täällä ainakin jokainen ryhmä käy mani-ja pedikyyreissä ja huivien alla ovat hiuksetkin järjestyksessä. Muutaman kerran kauneussalongissa on ikkunat ja ovet suljettu, kun naisia on tullut laitattamaan itseään :). Mikäs laji kehitellään meille outsidereille ?:)

Tiina, juu ei, kiitos tännekään. Näkisitpä mitä vaivasenluita näillä näkyy.Pakko sanoa yök. Ja kävely on sitten ihan oma lajinsa.Osa osaa, osa ei, täälläkin. Geelikynnet varpaissa, on varmasti hienot.Toivottavasti tulee sandaalikelit. Ja en ollut tyylikäs, casual sanoisinko...opettelen juuri näitä pukeutumiskoodeja.

Kirsikka, harjoituksen puutetta, sitä se on. Mutta miten ihmeessä mies ei ajanut autoa ihan oven eteen? Siitä sitten paikalliseen tapaan olisit sipsutellut sisään. :)Toivottavasti ei sattunut pahemmin.