5.5.12

today's thoughtThere is a difference
between giving up,

and knowing when you 
have had enough.

6 comments:

Katriina. said...

Tsemppiä sinne, olipa mitä tahansa;)

Kuvat nyt kuitenkin ovat ihania!

Lissu said...

Tààllà kovasti kannustetaan teità etsiytymààn Italian puolelle hommiin! Ja kovin paljon onnea prinsessalle, tulevalle teinille.

Anonymous said...

Mitähän siellä on nyt tapahtunut ? Tuliko mitta täyteen ? Sitä on ilmassa muuallakin...Joko Suomi kutsuu ? t: Tiina

pikkujutut said...

Katriina, ei mitään elämää ihmeempää ole. Tuli mieleen tuo taannoin Pinterestistä löytynyt mietelmä ja sopi päivän mietteisiin :).Mutta tsempit otetaan vastaan, niitä tarvitaan, aina.

Lissu, yritystä mutta taitaa olla mafiat vastassa :).Prinsessa kiittää ja äiti kiittää niitä vieraita, jotka eilen toivat hajuvettä lahjaksi....pilvi leijailee neidin ympärillä ja me yritämme saada happea.

Tiina, mulla on mitta täysi 100%:sesti tätä täällä vallitsevaa henkeä mikä jyllää kansainvälisten keskuudessa. Ei mitään uutta tai erikoista, saturaatiopiste tuli nyt saavutettua. Mutta keksin justiinsa että jos haluaa muutosta, on itse toimttava :).Ensin vain täytyy keksi miten, heh.Lomalentolippuja ei olla vielä edes ostettu, mennään riskillä.

Anonymous said...

Joskus on HYVÄ, että tulee mitta täyteen, jos siitä saa voimia ja rohkeutta muutokseen !? Niinhän se on, että muita ei voi muuttaa, joten muutoksen avaimet on itsellä ja itsessä; ANNA PALAA !! Luulen, että oikeasti tiedät, mitä lopulta haluat ja tarvitset !! TARTU siihen !! Ja nyt vaan pakkaat kamat sekä pennut (ja ehkä miehen) ja TILAAT liput !! TERVETULOA !! Oulussa on sanat viime yönä 19cm LUNTA... t: Tiina

pikkujutut said...

Tiina, muutoksen ei tarvitse näkyä kuin käytöksessä, ei tässä fyysisesti tarvitse muuttaa paikkaa tai maata.Nythän se huvi vasta alkaa :).Ollaan me tulossa lomalle, millä ja miten on vielä avoin. Jatkosuunnitelmatkin ovat melko selvät, joten nyt on syytä vain nauttia elämästä, tässä ja nyt.