13.4.12

today

Yksi matkalaukku on pakattu kesää varten.
Taidettiin tehdä pienimuotoinen ennätys.
Pakkauksen aikataulun suhteen.
Mutta siellä nyt on, ne kaikista tärkeimmät kirjat lapsuudesta, alesta löytynyt nahkatakki, tyynynpäällinen (matkamuisto), paavi-vauva ja äidin parit kirjat. Sinne heitetään vielä lähempänä myös legopalikat.
Parasta- yksi tyhjä laatikko lastenhuoneessa ja kirjahyllyssä tilaa.
Ja monta muovipussia matkalla ovesta ulos.

7 comments:

Maria said...

kesä lähenee...

pikkujutut said...

Maria, onneksi näin tekee...

Mine said...

Minä olen vasta suunnitteluasteella. Ärsyttää ylimääräiset kamat ja tursuvat kaapit. Selvästikään ei vielä tarpeeksi, kun en ole ryhtynyt toimeen. Sitten kun rupean, olen kyllä nopea liikkeissäni. Enkä tunne armoa:).

Anonymous said...

Terveisiä Savosta ! Tulimme juuri kotiin; pitkä päivä ! Juhlien ruuat + muut on nyt suunniteltu ja työnjako tehty. Päivän tavoite saavutettu. Ehdimme myös piipahtaa veljeä ja veljenpoikaa tervehtimässä; siellä oli talon rouva työssä. Jalo nosti siellä jalkaa ja pissi heidän sohvaa vasten...Minusta näytti, että koiran pissiä oli myös heidän olohuoneen matolla...Voi olla, että kylään EI kutsua tule vähään aikaan ?! t: Tiina

Ps.Mikä on paavi-vauva ??

pikkujutut said...

Mine, voi, kyllä täälläkin kypsyteltiin, syksystä saakka. nyt ajattelin tempaista, ennenkuin rantakelit kunnolla alkavat. Armo, sitä ei näissä tunnetta eikä anneta :).

Tiina, hienoa, nyt on juhlat sitten niinkuin hyvin suunniteltu. Työnjako hyvä? Siis mitä, kai siivositte?
Paavi on nukke, jonka pikkumies risti paaviksi pienenä. Yömyssy päässä ja potkupuku päällä-yhdennäköisyys esikuvaan on selvä:).

Anonymous said...

Paljastan : EI siivottu ! t:Tiina

Mies raahasi koiran autoon ja Veli siivosi sotkut. Minä istuin sohvalla ja rupattelin mukavia...

Jalon käytös johtui siitä, että heidän koirat on leikattu (kivekset pois) ja Jalo ei tiedä, ovatko he tyttöjä vai poikia ?! Jalo oli ihan kiihkoissaan... Se oli oikeasti aika KIUSALLISTA.

pikkujutut said...

Tiina, tasa-arvo, se on just se. Voi Jalo reppana.