12.4.12

no more coffee

En taida edes liioitella, jos sanon, että rakastan kahvia.
Aamu, päivällä ja illalla.
Ruoan päälle, kirjan kera, tietokoneen vieressä.
Joskus ihan muuten vaan.
Kupillinen ei ole mitään, mukilla mennään.
Parhaissa tapauksissa useammalla mukillisella päivässä.
Traaginen tosiasia on nyt se, ettei tämän naisen keho kestä (enää) totuttua määrää kahvia.
Jos illalla juot mukin, olet hereillä aamuyöhön.
Ja tuo yhtälö ei toimi, ei millään.
Tästäkö se nyt alkoi- keski-ikä ?

9 comments:

Yaelian said...

Join ennen kauheasti kahvia.Entisessä työpaikassa oli sekä tavallinen kahvikone että hyvä espressolaite.Joten kahvia tuli litkittyä paljon päivän aikaan.Kerran lopetin 4 päiväksi,ja sain kamalan päänsäryn,joka loppui heti,kun sain kahvikupillisen.Tajusin,että olin koukussa.Vähensin reilusti kulutusta.Nyt juon kahvia kolme,neljä kuppia viikossa ja muuten teetä.

Anonymous said...

TERVETULOA Keski-Ikäisten-Kerhoon ! Siitä se alkaa...Minäkin join ennen kahvia KOKO ajan; en juo enää ! Ei kestä pää, maha, eikä unet ! Vieroitusoireita tulee kyllä helposti, jos kahvia ei saa riittävästi (?). t:Tiina

Olin kuolla vuosia sitten kahvin puutteeseen (ja muutenkin), kun olin sairaalassa, enkä saanut viikkoon suun kautta mitään. Ensimmäisestä pienestä kahvikupista pääsi itku (ilosta).

Mine said...

Hui, toivottavasti minulle ei tule kahvista oireita. Minä juon sitä pitkin päivää, se on arkeni ilo. Etenkin nyt, kun koetan tiputtaa ylimääräisiä kiloja ja herkut on pannassa. Normaalisti juon iltakahvitkin ennen nukkumaanmenoa ja nukun silti hyvin. Voi älköön minulle tulko siis kahvioireita.

Mirva said...

Minä myös olen ihan kofeiinikoukussa, ja oikeastaan tuohon kahvinjuontiin liittyy juurikin tuollaisia tapoja, joista sinäkin kirjoitat. Vähän kai niin kuin tupakointi; tietyissä tilanteissa on tottunut istumaan se puolen litran muki kädessään... Mutta viime aikoina olen havainnut myös ikäviä sivuvaikutuksia, kuten päänsärkyä ja unettomuutta. Kai se tosiaan on keski-ikää kohti, sitten? :)

Anonymous said...

Mummin rahat + 1 tunti ja 10 min. = mekko, kengät, alusvaatteet ja korvakorut (Abille). TEHOKASTA !

(Google/Marimekko/Ahkeraliisa)

Hauskaa viikonloppua ! Ja hyviä kahvihetkiä ! t: Tiina

pikkujutut said...

Yaelian, teet olen itsekin tässä miettinyt mutta kun ei nappaa niin ei nappaa. Sehän on sellaista litkua :). Mutta samaan, vähentämiseen siis, on varmasti ryhdyttävä, voi apua..

Tiina, näiden harmaiden lisäksi vielä nyt tämäkin, armoa. Mikä on tarpeksi ? Onnittelut mekosta. Marimekkoa abille ajattelin heti kun näin kommenttisi.Hyvä, että löytyi. Nyt vain te loput.

Mine, toivomme siis, että samat oireet eivät osu kohdallesi. Minä muuten hoksasin juuri, että kaikki minun herkku cappucinot suoraan pussista sisältävät hurjasti kaloreita...nyt niitä ei sitten juodakaan joka päivä.

Mirva, meillä on siis paha addiktio :).Toivottavasti oireet helpottuvat. Minusta tuntuu, että omalla kohdalla kahvinjuonti on todellakin enemmän tapa kuin tarve, ainakin osittain. Mutta maistuu se vain niin hyvältä. Kohti siis keski-ikää ja sen yli ... sopivalla määrällä kahvia.

Yaelian said...

Nykyään olen koukussa vihreään teehen,jossa on jasmiinia....

pikkujutut said...

Yaelian, addiktio siis sinullakin, kohde vain vaihtunut. Itseasiassa ajattelin totuttautua teehen jääteen muodossa kun nyt ilmat lämpenee. Löytyisikö sinulta hyvää ohjetta ?

Askartelin itte said...

Aivan ihastuttavia kuvia täällä. Kaunista katsella:)