8.4.12

easter, weekend

Lauantaina lapset heittivät talviturkin. Pikkumies oli ottanut varaslähdön jo torstaina. Tunnin verran uintia ja sitten oli aika nousta ylös. Harvoin meri on niin tyyni kuin se on ollut nyt pääsiäisen aikaan.

Sunnuntaina lepopäivä. Aamulla lapsilla oli edessään suklaamunien etsintä. Kaikki löytyivät todella nopeasti ja äitikin joutui heräämään suunniteltua aiemmin. Ensi vuonna pupu saa piilottaa munat erittäin huolella.

5 comments:

Yaelian said...

Tänään on ollut kuumaa! Hyvää pääsiäisen jatkoa!

Anonymous said...

Mitä ihmettä ? Uimista ? Voihän räkä ja kade ! Meillä on vielä lunta ja paljon; kadut ja tiet ovat sulia, mutta hiihtämään ja rinteisiin vielä pääsisi, jos jaksaisi lähteä...Jalo-parka joutuu suihkuun joka lenkin jälkeen, koska lenkin varrella on KURAA, RAPAA ja MÄRKÄÄ.

Meillä ei ole ollut tapana piilottaa suklaamunia edes silloin, kun tytöt olivat pieniä. Hyvin ovat kelvanneet muutoinkin...

Ihanaa päivää ! t: Tiina

Satu said...

Oi uiminen! Odotan niin järvivesiin pääsyä :)

Mine said...

Jep. Ulkomailla asumisen sokerihetkiä:). Täällä ei uitu, mutta oli ihana lämmin pääsiäinen. Grillasimme parvekkeella t-paidoissa. Eilen illalla saapui ukkonen ja sade ja tiputti lämpöasteet kymmenellä asteella. Oli ihana yö kuunnellessa sateen ropinaa ja nukutti niin hyvin. Tänään vielä vietetään omaa lomaa. Notkutaan yöpuvuissa sisällä, ihan luvan kanssa.

pikkujutut said...

Yaelian, lämmintä riittää.Tuli vähän yllättäen..

Tiina, uitu on, eikä ollut liian kylmääkään.KYllä se kesä sinnekin tulee.Rinteisiin vaan, jos vielä ovat kunnossa.Houkuttelisi kyllä meitäkin. Pääsiäissunnuntain paras puoli on juuri tuo etsintä, on tosi hauskaa.Viime vuonna teimme isolla porukalla raunioilla ison egg huntin. Oli huippua! Mukavaa viikkoa!

Satu, mekin odotamme :)

Mine, nämä on niitä todellisia sokerihetkiä, kyllä. Edes jotain tässä muuten rankassa elossa.. Meillä grillikausi alkoi jo heti ensimmäisenä aurinkoisena viikonloppuna, mutta nyt ei grillattu, suunnitelmissa oli mutta mies sairastui. Improvosoitiin muuta herkkua.Onnelliset te.Mekin tarvitsimme nyt sateen, hiekkaa on ilmassa aivan liikaa.