24.3.12

springtime

Aurinkoa, lämpöä.
Kevättä.

Pinnalla tämä uutinen.
Olemme varmaan tehneet ennätyksen sillä, miten eri tavoin voi maustaa kanaa.

4 comments:

Anonymous said...

Voih ! Ihana vihreä ! Meillä on etsinnässä vihreät verhot olohuoneeseen...Ja ehkä matot ! t:Tiina

Mine said...

Veit sanat suustani. Aurinkoa, lämpöä, kevättä.

Uutiset on meillä erit.

Ja kanareseptejä täälläkin piisaa, voi veljet. Nyt olen siirtynyt vaihtelun vuoksi ostamaan välillä kalkkunaa. Se ei vaan taivu yhtä moneen kun kana.

Ihanaa sunnuntaita! Täällä on pienin petipotilaana, joten sunnuntain suunnitelmat meni uusiksi.

Vilijonkka said...

No johan on teilläkin uutiset. Meillä erikoistutaan noihin maitoväärennöksiin. Taas on kuulemman tutkinnan alla joku skandaali.

Ja kana tulee vähitellen korvista. Ei oikein tuo possu uppoa, nautaa saa heikosti ja kala maistu mudalta.

Vaihdettaisko kanareseptejä? Mulla on yksi hyvä kananuudelikeitto, bongattu ruotsalaisesta keittokirjasta! Kanelia, inkivääriä, tähtianista...

pikkujutut said...

Vilijonkka, älä muuta sano.Me tarkkailemme myös kiinalaisia karkkeja, ovat nou-nou meillä.

Kanaa ei varmaan tarvitsesyödä vuosiin kun muualle menemme. Punaista lihaa emme ole nähneet kuukauteen, kalakin on yllätykselistä välillä.

Sopii, tehdäänpä vaihtarit.