14.1.12

warm feet

Talvi on täällä.
Ensi viikon säätiedot lupaavat kylmempää.
Mutta jollain meidän perheessä jalat pysyvät lämpimänä.
Tyttärellä tai äidillä.
Niin, jonkun jalka on kasvanut.
Myyjä ei tiennyt mitä möi,
mutta tämä tättärä tunnisti merkin ja nappasi mukaansa
kun kerran halavalla sai.
Oma sulovilen-hetkeni.

8 comments:

Yaelian said...

Näyttävätpä ihanan lämpimiltä jalkineilta.Ensimmäistä kertaa tänään olen palellut kunnolla.Viime vuonna oli tosi leuto talvi,mutta tänä vuonna muutama tällainen ihanan talvinen päivä:)

Kirjailijatar said...

Jos jalat saa pidettyä lämpimänä, kaikki on melko hyvin. Minulla paleli vanhassa kodissa aina jalat talvisin ja oli monet villasukat päällekkäin. Nyt nautin siitä, että yhdet riittää oikein hyvin ja nekin on jalassa oikeastaan puhtaasta tavasta.

Anonymous said...

Pyhä Jysäys ! Googletin tuota merkkiä uteliaisuuttani...Sairaan hintaisia popoja (149-200e) ! Kääk ! Toivottavasti sait halvalla ? t:Tiina

Mulla on nykyisin lähes AINA villasukat jalassa; myös yöllä ! Ehkä enemmän tapa kuin tarve ?

Mine said...

Minä palelen aina käsistä ja jaloista. Viime vuonna hellin jalkojani ostamalla superhyperalesta UGGin popot. Rumat kun mitkä, mutta se lämpö. Jalat kiittää niinä muutamina viikkoina, kun niihin turvaudun.

Niin ja sain todella halvalla. Minussakin elää pieni sulovilen.

pikkujutut said...

Yaelian, nuo kengät on todella lämpimät.Jos nämä ilmat jatkuvat ja meidän ac pysyy rikki, syväjäädyn :).

Kirjailijatar, jalat on pakko saada lämpimäksi mikä on haaste näillä kivilattioilla ja vetävässä asunnossa. Mutta onneksi on villasukkia.eilläkin on muuten villasukat Suomessakin, täytyy olla siis tapa meilläkin.

Tiina, noin 20 euroa.En edes kehdannut tinkiä. Muut kengät olivat jotain sekundaa ja samalla hinnalla. Nämä olivat ainoat merkkikengät. Tapa ja tarve :).

Mine, samoin. Sormet ovat jäässä nytkin. Sinuakin onnisti, loisto ostos sinulla myös. Mietin vielä siinä rahaa kaivaessa että tarvitsenko todella. onneksi otin, nyt on lämpöä.

Anonymous said...

Paikallisessa sanomalehdessä oli joitakin hetkiä sitten artikkeli vaihdevuosista; siinä oli jonkun rouvan tarina...Olivat alkaneet sillä, että aluksi oli ollut aina KYLMÄ...Tunnistin EHKÄ itseni ja KAUHISTUIN ! KÄÄK ! Ja HUI ! EI kai jo nyt ? t:Tiina

Katriina said...

Söpöt popot! Villasukkia on kaapissa yksi hylly täynnä ja kotona pitää aina olla jalat lämpimänä. Myös kesällä:)

pikkujutut said...

Tiina, kääk ja hui ja kenties :)Tai sitten teillä on vain kylmä.

Katriina, nämä popot on kyllä aika massiiviset mutta ah niin ihanat jalassa. Villasukkia löytyy meiltäkin. Kun oppisi itsekin tekemään...