15.1.12

from winter to summer

Tämän talven yhtälö.
Vettä sataa ulkona, sisällä kuluu kahvia
...ja suklaata.
Tulokset nähtävissä kesällä.

5 comments:

Mine said...

Istanbuliin satoi eilen lumi. Tänään aurinko sitä sulattaa kauniilla paisteellaan. Kahvia kuluu täälläkin. Suklaata rajoitan rankalla kädellä. Jouluttelu toi menetetyt 5 kiloa takaisin. Jojottelen niitä elämäni loppuun asti:(. Herkkusuu mikä herkkusuu.

Yaelian said...

Aurinko tuli välillä esille tänään mutta nyt taas paleltaa hieman.Pahus,ei ole suklaata kaapisssa;D

Anonymous said...

Olen karkkilakossa ABI:n juhliin asti, mutta välillä kyllä ottaa koville; onneksi keksit ja pähkinät eivät kuulu vedon piiriin (50e)... t:Tiina

Milloin mandariinit vaihtuivat suklaaseen ? Tänään vai eilen ? EI näy missään... (edes kesällä) !

Anonymous said...

Mulla taas oikeat talvitunnelmat tänään. Käytin iltapäivällä hiihtämässä Juralla. Hauskaa oli sivakoida perinteisellä tyylillä isojen havupuiden keskellä. Huomenna saattaa olla hartiat jumissa ja allien alla sellainen outo pakotus - mitä, lihassäeikö se siellä???

Toivottavasti ensi viikolla saatte aurinkoa...Sade on ihan ok, mutta talvisade käy hermoille, koleaa ja harmaata - ei ihme, jos suklaata kuluu!

Lempi Sveitsistä

pikkujutut said...

Mine, lunta, onneksi teillä on lämpimät asunnot.Täällä voisi tulla itku :). Onneksi en ole ainoa, joka on kahvin suurkuluttaja.Suklaa on täälläkin hieman pannassa, ettei käy vahinkoa. Liikunta on avainsana.

Yaelian, meillä aurinko ei paljoa näy, vähän kurkistaa. Nytkin nostaa taas pilviä taivaalle. Saisi jo riittää.Tämä kylmyys on jotain luihin asti menevää. Kipinkaspin ostoksille, suklaa lämmittää.

Tiina, luovuta suosiolla, abi tarvitsee rahaa :).Mandariinejakin kuluu mutta suklaa tuli kaveriksi. Tämä tautinen kylmyys sen teki.

Lempi, tahtoo hiihtämään myös.Voi että. Nauti sinä kun pääset. Ja pieni kipu on vain merkki, että lihaksia on käytetty :). Jep, samaa mieltä tämä talvisade on syvältä.