8.1.12

this sunday

Tänä sunnuntaina.
Arkisia asioita.
Pyykinpesua, ruokaostoksia.
Valmistautumista tulevaan viikkoon.
Nyt kuitenkin elokuva, kahvi ja keksi.

9 comments:

Yaelian said...

Nautinnollisia hetkiä leffan seurassa (mikä leffa?)

pikkujutut said...

Yaelian, ensin kokeiltiin Jack Sparrowin uusinta, pätki, hylättiin.Nyt on joku nuorisoleffa, jossa se ihmissusi Twilight -leffasta...Äiti katsoo siis toisella silmällä ja on koneella :)

Satu said...

Paluuta arkeen, kyllä! Koulu kutsuu lapsia huomenna ja minä tuuletan, aion viettää kotipäiviä ja yrittää löytää opiskeluilon takaisin. Väsyneenä, mutta kuitenkin. Hiljalleen.

Meillä on ihana pakkanen, olin kahteen otteeseen ulkona, kameran kanssa ensin ja sitten kaverin kanssa lenkillä. Niin kaunista!

Maria said...

On kivaa katsella toisella silmällä leffaa ja toisella omia juttuja:)
Oikein hyvää uutta viikkoa sinulle

Kirjailijatar said...

Täällä oli siivosusunnuntai. Minä siivoan sunnuntaisin, jos siivoan ollenkaan ja nyt koti oli ollut jo ihan liian kauan ihan liian sotkussa.

Anonymous said...

Se virkkuukoukku-juttu ei ole mun juttu, vaikka se on mulle pariin kertaankin neuvottu...Eikä mulla taida olla edes koko koukkua ! Hienoja olet virkannut ! Mitä niistä tulee ? Peitto ? Kassi ? Täälläkin oli eilen tv pätkii- päivä, eikä hermot kestänyt takkuilevaa leffaa - onneksi on kirjoja ; PALJON ! t:Tiina

Ps.YKSI keksi ! Olisit syönyt koko paketin !

Anonymous said...

Hyvin alkoi tämä viikko...tai sitten EI ?! Olen pudottanut 83e maksavan linja-autokortin ; Voi Paska ! t:Tiina

Tähän ei auta enää edes keksipaketti !

Anonymous said...

Nyt saat nauraa minulle ihan vapaasti; se saamarin bussikortti oli löytynyt sen torkkupeiton tekeleen alta ! Ei ole todellista ! No, huh ja helpotus ! t:Tiina (toiselta nimeltään HUTILUS)

pikkujutut said...

SAtu, meillä koulu alkoi jo viikko sitten, mutta lyhyellä vklla. Nyt tästä mennään arkea kuun lopuun. Nauti pakkasista! Iloa ja voimaa arkeen ja opiskeluun.

Maria, vähän pakosta katselin sekä että :). Ihanaa viikkoa myös sinulle.

Kirjailijatar, sinä sunnuntaina, minä maanantaina :).

Tiina, on se sun juttu, jun se on niin helppoa! Tuli seinälle juttu, mikä varmaan vielä muuttuu joksikin muuksi. Juu, ei sitä koko keksipakettia kerralla. Johan oli sähellysten aamu, onneksi kortti löytyi. Mukavaa työviikkoa!