24.1.12

shopping

Ostoksilla tänään.
Naapurikaupungissa, isossa kaupassa.
Muistutus itselle:

Älä koskaan milloinkaan laita mitään ostoskoriisi katsomatta päivämäärää.

( Hetken ennätin innostua kaloista, niistä mitä pienenä syötiin. Nämä löysivät tiensä roskiin ja minä menin pesemään hampaani. Phyi, mikä maku! )

5 comments:

Lissu said...

Aina silloin tällöin käyn läpi omia kaappejani, Voi jestas, mitä päiväyksiä sieltäkin välillä löytyy. Yltäkylläisyyden sivuilmiö?

Yaelian said...

Sama juttu.Löysin kaapin takaosasta litran tetran kookosmaitoa,jonka päiväys mennyt umpeen puolitoista vuotta sitten...roskiin meni.Mutta noiden kultakalojen kanssa tilanne ei vielä ole niin paha;D

Mine said...

Saati sitten mausteet. Pahimmat mitä olen löytänyt on jäänteitä jostakin kuuden vuoden takaa:(. Hmm. Pitäisi kai hieman tarkemmin siivota kaappinsa...

anumorchy said...

Eika se paivamaarakaan takaa mitaan. Pari paivaa sitten piti tehda kookoskanaa, ja avasin kookosmaitopurkin, jossa oli paivamaara vuoden loppuun asti.
Hyi kamalaa mita siella oli!
Yleensa en muutenkaan paivamaarista perusta jos tuote on jo kotona. Aistit on parempi keino.

pikkujutut said...

Lissu, vai kenties asumisen kahdessa maassa :)?

Yaelian, siivosin omat kaappini täällä syksyllä ja pakko myöntää, pois meni yksi jos toinen. Kultakalat saattoivat olla ihan alkujaan pahoja :).

Mine, ups, mausteet.. Meiltä löytyi syksyllä mausteita etelänaapurista teksteineen, ihme että tänne muuten edes pääsivät :). Täytynee muuten siivota kaapit taas.

Anu, totta, päivämäärä ei ole takuu. Nenä ja silmät ovat paremmat.