25.1.12

coffee morning

Kahviaamu, mikä muuttui kahvipäiväksi.
Paljon naisia, kolme vauvaa.
Arabiaa, englantia, suomea, espanjaa, ruotsia, ranskaa sekaisin.
Luvassa kokkikoulua, uuden kauneussalongin testausta, illalliskutsut.
Parasta kuitenkin tieto kenkäkaupasta, mistä löytää eurooppalaisia kenkiä.

( Kuvat, ylimmäistä lukuunottamatta,  vuosien varrelta samaisista kahviaamuista.)

7 comments:

Anonymous said...

Gossip café on kyllä mahtava nimi kahvilalle! Ghanassa tuli vastaan aika legendaarisia liikkeennimiä. Yksi parhaista oli minusta "Jesus loves you"- saloon.

Kokkikoulu kuulostaa mukavalta idealta. Meinaattekos mennä ihan "oikean" kokin oppiin vai opettaa toinen toisillenne suosikkireseptejä? Mulla oli jossain vaiheessa tuollainen jälkimmäinen rinki, johon osallistuin. Se oli hauskaa. Pitäis koettaa viritellä uudelleen vastaavaa - harmi vaan kun melkein kaikilla kavereilla on suht pienet ja surkeat keittiöt..tietty kaikki on suhteellista.

Lempi Sveitsistä

pikkujutut said...

Lempi, tuota gossipia ei olla vielä kokeiltu, ollaan ketjukahvilassa :). En luovu cafe mochasta. Kokkikoulussa luvassa kosovolaisia juustopullia eli toinen toisilleen-tyylillä. Edellisessä elämässä eli naapurissa asuessa oeteltiin mm. etiopilaista ruoanlaittoa ja pohjat veti kyllä italialainen pasta-taivas, että oli hyvää.

...ja miten minulle tuli olo, että ollaan tavallaan samassa veneessä :)

Yaelian said...

Onpa sulla ihania tapahtumia tulossa:) Hauska nimi tosiaankin tuolla kahvilalla,juorutaankohan siellä paljon;D
Kahvia join tänään Sugar Daddyssä(sekin vähän hassu nimi)jossa latte tuodaan ihan lasissa kuten pitääkin ja mukana seuraa pieni lasi juuri puristettua appelsiinimehua ja saman kokoinen lasi soodavettä.Kerran viikossa aamukahvi sillai,ah ihanuutta!

Mine said...

Meilläkin kokataan ristiin. Tarkoittaen, että turkkilaiset ystävät opettaa meille suomalaisille turkkilaisia reseptejä ja me suomalaiset sitten heille suomalaisia. Lopuksi syödään yhdessä. Ihan parhaat reseptini onkin tullut tämän kautta. Kutsutaan vuoroin kenenkin naapurin naiset kokkaamaan.

Kivan kuuloinen kahvipäivä sinulla!

Mirva said...

Voi miten kivan kuuloinen päivä! Ja tietysti kengät on tärkeimmät. :)

Nauroin ääneen tuolle kahvilan nimelle. Sitähän ne juuri ovat!

Lissu said...

Tuommoisessa kokkikoulussa tahtoisin minäkin olla! Ei näkynyt revontulia, joten säilytät oman ihonvärisi.

pikkujutut said...

Yaelian, onhan niitä :). Itseasiassa nyt ei taidettu edes juoruilla, mikä oli vallan mukavaa. Kerran viikossa mocha ja elämä on..Sugar daddy kuulostaa lähestulkoon yhtähoukuttelevalta :).

Mine, oli ihan piristävä, kun paikalla oli ihmisiä joita en ollut nähnyt aikoihin. Kerran näinkin:). Katsotaan miten kokkaus jatkuu...mutta omasi kuulostaa todella mielenkiintoiselta.

Mirva, ..ja minä nauroin kun hoksasin tuossa kuvassa 4 tyyppiä yhden mopon päällä :).Kyllä, toisinaan ne ovat sitä mitä nimikin on. Jep, nyt kenkiä metsästämään...

Lissu,hyvä niin, vihreä olisi ollut aika tylsä väri :)