29.12.11

my annus horribilis

Otsikko ja kuva kertonee kaiken tästä vuodesta.
Olkoot ne yhteenvetona kuluneesta vuodesta.
Kaksi päivää ja uusi vuosi.

5 comments:

Anonymous said...

Toivottavasti uusi vuosi parempi - teille ja koko seudulle...Jälkimmäinen toive taitaa kyllä kuulua sarjaan mahdottomat toiveet.

Lempi Sveitsistä

Yaelian said...

Toivotaan että tuleva vuosi olisi parempi! Wishful thinking maybe,mutta optimistina on hyvä olla;D

Kirjailijatar said...

Totisesti toivon teille parempaa uutta vuotta, onnekasta ja positiivisesti yllätyksellistä. Voikaa hyvin.

Mine said...

Kuuntelitko jouluradiota netistä? Siellä oli sellainen uusi joululaulu, jossa toivotettiin joulurauhaa Pyhään maahan, joulurauhaa Palestiinaan. Taisi olla Mikko Kuustonen kun lauloi. Jäi mieleen se laulu. Samaa minäkin toivon, joulun jälkeiseenkin aikaan. Kuten rauhaa jokaikisen ihmisen tavoitettavaksi.

Ja iloa.

pikkujutut said...

Lempi, toivoa kannattaa pitää yllä sanon mutta samalla mietin myös onko se hukkaan heitettyä toivoa. Mutta jos ienelläkin toivomisella saadaan pidettyä kauhun tasapaino niin ettei mitään tapahdu, asia on onnistunut. Olipas nyt sekavaa :)...

Yaelian, ja pessimisti ei pety :). Omakohtaisesti saisi nämä yllätykset jo riittää ja näin uskonkin, laaajemmassa mittasuhteessa olemme toiveikkaita sillä jos jotain tulee, tulee se yllätys sinnekin.Ja sitten ei ole kivaa kenelläkään.

Kirjailijatar, kiitos, totisena totisesti täällä on mietitty menneitä ja suunnattu katse kohti positiivisia energiakenttiä :)

Mine, kuuntelin kyllä, silloin kuin yhteys toimi mutta täytyy sanoa, että tuo kappale jäi kuulematta. Täytyy etsiä youtubesta, josko löytyy. Suurin osa ihmisistä näissä maissa haluaa rauhaa, mutta sitten on ne, jotka ovat päättämässä, osa heistä, ei voi päästää irti ideologiastaan ja saavat aivopestyä osan mukaan ja se on sitten siinä. Rauhaa ja iloa, siinä hyvät sloganit ensi vuodelle!