19.12.11

christmas countdown

Joulustressistä ei tietoakaan.
Siivousstressikin on selätetty.
Nyt on nimittäin siivottu.
Joulumusiikki soi.

6 comments:

Anonymous said...

Tänään on ollut kamala päivä; olen ollut koko ajan aivan lopen uupunut. Pimeää, märkää ja tylsää. Töitä vielä ti ja ke, mutta ihan tappiin asti tiukka rutistus, myös muilla; ABIlla koeviikko ja last one vielä pe. Rillipäälläkin vielä yllinkoe. Teinillä sentään helpottanut.

Saisikohan noista omenoista virtaa ? t: Tiina

Mine said...

Inhokkihommani ovat jääkaapin ja uunin pesu. Tänään selätin molemmat ja siinä jo on syytä juhlaa. Ei muistella sitä, että ennen joulua molemmat on taas likaisia. Eli stressitöntä joulun odotusta!

Katriina said...

Laulu maistuu ja elokuva myös! Sen voi katsoa uudestaan joka joulu, viimeistään loppukuvista tulee tippa silmään pelkästä onnesta:)

Vilijonkka said...

Kuulostaa hyvältä!

Minä tein joulusiivon jo lokakuussa käydessäni Porvoossa laittamassa talomme myyntikuntoon. Noh, ei se ole tiety mennyt kaupaksi, joten me pääsimme hulppeasti viettämään joulua vanhaan siivottuun taloomme! Eikä tässä tyhjässä/stailatussa talossa ole ainuttakaan joulukoristetta mitä pitäisi ripustella.

Tuollaisia punaisia jouluomenia voi toki harkita.

pikkujutut said...

Tiina, loppurutistus ja lepo, koko poppoolle. Koettakaa jaksaa!nämä omenat jatkavat tietään omanapiirakkaan, ehkäpä siitä tulee virtaa :).

Mine, huihai, meillä ei pesty kumpaakaan, mutta suuronnittelut, samat inhokit täällä. Nyt voitkin sitten nostaa jalat pöydälle ja rentoutua.:)

Katriina, mietin juuri samaa, että täytyy saada katsottua uudemman kerran, pari muutakin on listalle tulossa.

Vilijonkk, pitkästä aikaa. No harmistus, ehkäpä menee kaupaksi keväällä.Mutta nautinnollista joulua kotitalossa! mEilläkään ei oel muita koristeita kuin joulukuusi :)

Anonymous said...

Niin, mulle käy just noin kuin Minelle eli jos jotain siivoan ajoissa, niin aattona se on jo mennyttä siivoa. Ja aattona taas ei siivota, joten meillä ei ei tehdä joulusiivousta. Pahimmat villakoirat imuroidaan aatonaattona ja pyhkäistään näkyvät pölyt. Joulun alla keskityn ruokapuoleen. Keittiöhommista kun tykkään.

Meillä tehdään yleensä loppiaissiivous, kun kuusi on kannettu ulos. Palkinnoksi syödään sitten kolmen kuninkaan piirasta - voitaikinaa ja mantelitäytettä, nam.

Mulle sopii psykologisesti toi loppiaispuhdistautuminen. "No niin, tästä se taas alkaa. Uusi vuosi, uusi puhti."

On kyllä jouluiset omput!

Lempi Sveitsistä