10.11.11

back to routines

Lapset koulussa taas.
Loppuvuosi meneekin katkonaisin viikoin
mutta ei sen väliä.

Tänään rauhassa ja hiljaisuudessa.
Omassa tahdissa.
Tehty kaikkea ja vähän enemmän.

Ihanan ihana arki.

10 comments:

Katriina said...

Kyllä oma rauha on tärkeää, ja sitä osaa arvostaa, kun ei ole liian paljon yksin;)

Yaelian said...

Mukavaa arkea,enjoy:)

Anonymous said...

Ihana bussi !? Kummilapset taitavat kuitenkin kävellä kouluunsa ? Turvallisia koulupäiviä heille !

Ja lasten äipälle muuten vaan mukavaa arkea ! t: Tiina

Täällä on tosi pimeää juuri nyt, mutta kirpeä ja kirkas päivä - aamulla pakkasta VIISI astetta !

Mine said...

Kippis, selvittiin yksi loma:). Oli onneksi matala lasku lapsillekin lomalta, kun viikonloppu jo häämöttää. Seuraava loma sitten jouluna. Lukukausiloma meillä onkin sitten tammi-helmikuun välillä.

Onko sinun omat muuten kansainvälisessä koulussa?

Kirjailijatar said...

Kun arki on ihanaa, elämä tuntuu hyvältä. Mutta että teillä oli loma, olisipa täälläkin. Syyslomaakin oli vain kaksi päivää.

anumorchy said...

Eikos nyt ole kaikki lomat loppuneet? Miksi katkonaisia viikkoja jatkossa?

Satu said...

Arki on hyvä, kuitenkin. Kun saisi siihen vielä sellaisen mielenrauhan. Se puuttuu täältä nyt. Voisin hypätä tänään tuon bussin kyytiin, lähden koulupäiville :)

pikkujutut said...

Katriina, oi, minä nautin tästä hiljaisuudesta varsinkin kun ei ole pelkoa, että se jatkuu liian kauan. Se meidän normihälykin on kyllä ihan ihanaa, välillä.

Yaelian, i do :).

Tiina, yep, koulubussi, jolla tehdään myös retket kauemmaksi..jääneet joskus tien päälle :). Turvallisia koulu- ja työmatkoja teitin koko sakille. Heijastimet heilumaan!

Mine, kippis sinnekin :). Jouluaodotellessa, meillä muutamia päiviä lomaa vielä ennen joulua. Meidän kansainvälinen koulu on pääkaupungissa, joten täällä periferiassa täytyy valita niistä mitä on ja meidän ovat englanninkielisessä koulussa missä ulkomaiset vetäjät.Opiskelevat myös toki arabiaa, mutta hitaammassa tahdissa. Entä sinun?

Kirjailijatar, meillä näitä lomia riittä, kun on niin monta eri uskontoa ja kaikilla pyhänsä :). Totta sanoit, arki on ihanaa ja elämä hymyilee.

Anu, jouduin vallan tsekkaamaan mutta kyllä joo, muutama viikko menee katkonaisena, itsenäisyyspäivä ja ashoura sotkevat vielä viikkorytmiä. Eli ei nyt ihan kaikki viikot sentään, onneksi.

Satu, arki on parasta.Toivottavasti sinne löytyy sitä mielenrauhaakin, täälläkin se välillä vähän rakoilee. älä hyppää tämän kyytiin, on se sen verran hurjaa kyytiä, nimimerkillä kyydissä ollut.

Mine said...

Meidän ovat kansainvälisessä koulussa. Ei kuitenkaan niissä huippukalliissa, joka maassa hyväksytyissä systeemeissä vaan sellaisessa turkkilaiskutoisessa, jossa on turkkilainen koulu ja sitten tämä kansainvälinen vierekkäin ja lomittain. Ehkä hieman samanlainen kuin teillä? Opiskelevat siis pääosin englanniksi, mutta myös turkkia hieman ja mikä meille oli se lottovoitto, niin myös suomea. Meillä on suomiope Suomesta, joka pitää noin 8 h/vko suomen kielellä koulua. Tarkoituksena säilyttää näiden lasten akateeminen suomenkieli. Yläasteella siirtyvät tekemään suomipuolen Kulkuri-nettikoulussa. Olemme siis enemmän kuin tyytyväisiä. Tutulta kuulosti nuo juhlatouhunnekin. Pidä sinä vain joulusta kiinni:). Ei hindut, juutalaiset ja muslimitkaan suostu vaihtamaan juhliensa nimiä, joten miksi mekään?

pikkujutut said...

Mine, voi teitä onnekkaita tuon suomenkielen ja muunkin suhteen.Meillä äidin vastuulla ks.kieli ja toivottavasti yläasteiässä ollaan jo jossain muualla. Täällä tuo kansainvälinen kallis koulu ei minun mielestä täysin vastaa sitä rahaa mitä siitä joutuisi maksamaan, joten olemme päätyneet tähän ratkaisuun.

Joulusta pidetään kiinni, kyllä. onneksi nuo muut suunnittelijat ovat kanssani samaa mieltä, riippumatta taustasta.