11.10.11

***

Eilen illalla pikkumiehelle opetettiin äidin johdolla, käytännössä, miten mennä sieltä missä aita on matalin.
Koulutehtävänä oli leikkaaliimaa-systeemillä tehdä ruokapyramidi. Tehtävää aloitellessa äiti päätti kurkistaa vielä siivoamattomaan nurkkaan ja kas, siinähän se oli. Pikkumiehen viime vuoden ruokapyramidi. Kertaus on näemmä opintojen äiti ja säilöminen fiksun äidin merkki. Terävänä poikana hän pyyhki pois tekstit ja kirjoitti ne uudestaan ( kiitos lyijykynän). Muutama lisäkuva. Tehty! Oi, onnea!

Kerrankin oli hyötyä hitaudesta. Tästä  listasta on vasta yhdeksän kohtaa tehtynä. Onneksi näin. Valmiina on ainoastaan keittiö. Ötökkäinvaasio on pienentynyt muutamaan satunnaiseen pikkuötökkään ja surkea kohtalo odottaa näitä harhautujia. Probleemana ovat enää nuo vihreät pullot. Heittääkö vai jättääkö? Mitään tarvetta niille ei ole, jäivät siivousurakan aikana ikkunalle. Näyttävät ihan hauskoilta, mutta lisäävät pölyn pyyhdintää, mitä riittää muutenkin. Olkoot paikoillaan seuraavaan siisvouspuuskaan saakka.

8 comments:

Katriina said...

Jos avaisi korkit, noita voisi soittaa:)

Anonymous said...

Minun listani on todella LYHYT ja siinä on seuraavalle kahdelle viikolle kolme kohtaa, mutta helpolla en tule pääsemään:
1.) Opinnäytetyön loppuun tekeminen vaikka pää räjähtäisi.
2.) Ruotsin kurssin suullinen esitys (kääk ja kääk).
3.) PBL-tentti, johon on yhdistetty 3op + 3op kurssit.

Älä heitä pulloja pois; kaunis väri ! t: Tiina

Ps.Meillä on lukuisia pikkuötököitä, jotka tulivat omenoiden saatteessa sisälle (banaanikärpäsiä) ja iso pullo RAID-myrkkyä, joka EI toimi...Tai pullo toimii, mutta myrkky Ei !

Anonymous said...

Ai juu, Pikkumiehelle terveisiä ! Fiksu poika ! Ei sentään vienyt isosiskon ruokapyramidia... t: Tiina

Yaelian said...

Ihana pikkumies! Nuo puillot ovat ihania!En juo olutta,mutta ostin tuon oluen ihan vain ihanan vihreän pullon vuoksi! olut meni hiuksiin...
Onneksi ötökät ovat tajunneet hävitä...

Anonymous said...

Edelliseen viestiin viitaten; en tajunnut, että nuo ovat olutpulloja. Mulla on vielä "tipaton tammikuu", mutta tuommoisesta pullosta kyllä olut maistuisi...

Sain muuten hyvän (?) idean - taidan aloittaa Nutrilet-kuurin siksi ajaksi, kun teen opparia ! t: Tiina

Kirjailijatar said...

Kuvissa pullot ovat ainakin tosi kauniit, joten...ei niitä ehkä voi heittää :)

Mutta sun listalla on siis 46 asiaa, hui. Minä en voi tehdä kotona listoja, ne pelottavat. Joudun tekemään niitä töissä, etten ihan pimahda.

pikkujutut said...

Katriina, :).

Tiina, no, hei, nuo kohdat voi vielä niputtaa osiin niin johan helpottaa...ei tunnu liian raskaalta taakka.Ja Nutrilet-kuuri ei hyvä ajatus, pinna kiristyy muuten liikaa...Ota kuuri vasta tehdyn työn jälkeen, osan aikaa voit mennä endorfiineissä niin ei tarvitse stressata. pikkumies taputteli onnellisena käsiään. pullot ovat muuten tosi vanhat.

Yaelian, on se ihana, tuo pikkumies. Nyt kun sanoit niin jotenkin tuli muistikuva, että nämä pullot olisivat sieltä teiltä, eli vuodelta jotain. Vanhat kuin mitkä :). Minä en saa alas tipaakaan olutta, on vaan niin pahaa.:)

Kirjailijatar, nämä ovat kohta jo vintagea, ehkei vielä heitetä :). 46 asiaa on pieniä juttuja isommassa kokonaisuudessa-helpottaa muistamista :). Pakko tehdä listoja, muuten unohdan puolet.

Lissu said...

Onneksi ei enoni heittànyt aikoinaan kerààmàànsà kasvistoa roskikseen, sillà minulle lòytyi sieltà monta hyvàà kasvia - omaan kansiooni! Pullot ovat kauniita.