26.9.11

new week

Minulla on paperi.
Paperilla lista, jossa 46 kohtaa.
Aikaa kuukausi.
Nyt menen jatkamaan sitä ensimmäistä kohtaa.
Hyvää alkanutta viikkoa!

(..ja jos minusta ei kuulu mitään, alivuokralaiset ovat saaneet yliotteen. Amerikkalaiset torakat ovat kadonneet, uutena starfish-olio. Tai ei ne uusia ole, on niitä ollut ennenkin mutta kuvottuvuusaste on korkea. Vielä en ole löytänyt sen pahimman vitsauksen nimeä. Tuntomerkit ovat: musta, valkoinen läiskä selässä, tuntosarvet ja pienemmät torahampaat.Kapea rakenteinen.Pisimmät oliot olleet kynnen pituisia.Liikkuvat valoisalla ja pimeällä, nopeasti.Jos joku tunnistaa, kertokaa mikä on ja miten päästä eroon.)

5 comments:

Yaelian said...

Alat jo olla ekspertti noiden alivuokralaisten suhteen.Eilen tapoin yhden lentävän sellaisen tekemälläni appelsiinietikkaliuossuihkeella.En tiedä tyrmäiskö sellainen nuo sinun vuokralaisesi.Minulla niitä on erittäin harvoin ollut ,mutta nyt oli yksi.
Tsemppiä listan tehtäviin!

Anonymous said...

Energiaa ja hyviä hermoja!
Tuollaiset alivuokralaiset on kyllä rasittavia, toivottavasti joku tietää tepsivän torjuntakonstin.

Lempi Sveitsistä

Anonymous said...

Lista ? 46 kohtaa ? Minusta tuntuu, että jokin muukin on saanut sinusta yliotteen kuin nuo ötökät... t: Tiina

pikkujutut said...

Yaelian, tämän siitä saa kun jättää myrkyttämättä kun lähtee lomalle...No, joukkoja on taas vähennetty, josko olisi voiton puolella. Mielenkiintoista on tämä ötököiden maailma.

Lempi, rasittavia ovat. meillä tuoksuu etikka vaikka en edes tiedä tehoaako - joko me tai ötökät ulos :).

Tiina, kun siivottava on, päätin sitten suursiivota ja voi että kun on mukavaa. Neliöt karttuvat silmissä.

Vilijonkka said...

Viimeiseksi kahdeksi viikoksi tässä vanhassa kämpässä saimme uuden alivuokralaiskaartin. Pienempiä kuin nuppineulanpäät, kopallisia, hassu torvinokka, hitaasti ryömiviä. Enkä ymmärrä mistä ne aina ilmaantuun. Vaikka tuntia aiemmin olen listinyt esim. kylpyhuoneesta 20 saattaa niitä taas nyt olla sata, tai vain kymmenen. Kunhan eivät huomenna muuta mukana!

Vakiovuokralaiset ovat kolmisenttiset hapsuluikertelijat, jotka ovat aina viihtyneet kellarikerroksessa. Tykkäävät ilmaisesti hämärästä.

Tsemppiä sulle taistoon. Laita Finlandia soimaan ja aseistaudu. Torahampaisiin on vastattava syöksyhampailla!