23.9.11

happily surprised?

On harmaata.

Tunti sitten, jos internet olisi toiminut, olisin kirjoittanut, että onpa ihanan viileä, muttei raikas, tuuli.
Nyt sitten voin jo kirjoittaa, että hieman tässä nyt hellemekossa palelen läpivedossa.
Pyykit kastui ja joutunee ne pesemään vielä uudestaan.

Meillä oli nimittäin ukkonen ja kunnon vesisade.

Siis sateethan kuuluisi tulla vasta lokakuussa mutta minkäs teet, nyt satoi. Satoi muuten kesäkuussakin eikä silloinkaan kuuluisi sadella.
Enkä tiedä olenko sateesta iloinen vai tyrmistynyt.
Molempia ehkä.

Negatiivisille asioille ei anneta nyt sijaa.  Ei vaikka hikisessä aamussa tulin vielä hikisemmäksi ja deodoranttikin taisi jossain kohden 6,77 km matkalla pettää. Ei sekään niin haitannut, enemmän haittasi törkeän huono aika. Kunto on syvältä, ainakin oman mittapuun mukaan. Laiskottelu kostautuu nyt. Tosin keho ei tiedä vielä mitä rääkkiä on luvassa.

Elämä on kuitenkin todella hilpeää, monesta asiasta johtuen. Yksi niistä on se, että huomenna saa taas nukkua pidempään.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

6 comments:

Lissu said...

Vaihtelevaista elämä on... Paitsi täällä, juuri nyt. Sataa, sataa ja sataa. Tulin just metsästä, likomärkänä. Sienillekin pitäisi pukea kelluntavyö. Muuten ne hukkuu. Nyt sitten alkoi aurinko pilkistellä. Huomiseksi luvattu jopa poutaa. Reipasta viikonloppua.

Yaelian said...

Juuri kirjoitin tuosta sateesta,iloisena! Muista,että viime vuonna sadetta seurasi pitkä kuiva kausi,ennen seuraavaa sadetta.Itse toivon paljon sadetta täksi vuodeksi,mitä ei varmaankaan tapahdu.Mukavaa viikonloppua!

Anonymous said...

Mitäs sun kunto-ohjelmaan kuuluu muuta kuin juoksua? Minä käyn kaksi kertaa viikossa uimassa vähän vajaan kilsan ja hölkyttelen pikkulenkkejä pari kertaa viikkoon. Hyötyliikuntaa tulee aika paljon, kun kävelen useamman kilsan päivässä.

Mutta jotain lihaskuntojuttua kaipaisin lisäksi. Ongelmani on vaan se, että tykkäisin tehdä ryhmässä, mutta täällä on vaan sellaisia snobifitnessklubeja, joihin törkeät vuosimaksut. Ja omassa olkkarissa tai itsekseni puistossa en saa itsestäni irti.

Mulle olisi just sopiva sellainen Friskis ja svettis- meno, jossa hinta on kohdillaan ja kiva tunnelma. Mutta täältä en moista löydä...

Rentoa (!)viikonloppua sinnekin ;),

Lempi Sveitsistä

Yaelian said...

Sinulle on jotain blogissani...

Kirjailijatar said...

Heti koheni ryhti minullakin tässä pöydän ääressä, kun luin kuntokuurista. Olen itsekin pitänyt kiinni edes jonkunlaisesta liikunnasta tämän syksyn, muuten ei jaksaisi. Hieno kuva :)

pikkujutut said...

Lissu, toivottavasti sateet hellittävät, että saat sienet pelastettua hukkumiselta. Meillä satoi vielä lauantainakin ja nyt taas pukkaa hellettä.

Yaelian, sateen hyvä puoli on se, että pöly laskeutuu ja auto peseytyy, ihankuin itsestään :). Toiveissa olisi sellainen sade talveksi, että voi käyttää sateenvarjoa mutta epäilen..Nappaan tuon sinun yllätyksesi- ensin mietin mitä sanon :)..

Lempi, tänään juoksin ensimmäiset sadat metrit mutta ei kykene- lämpöä on vielä minulle liikaa.Reipasta kävelyä siis, 8, 45 km tänään. Lisäksi käyn 2xvk circuit trainingissa, jota vetää uusiseelantilainen rugbyn naismaajoukkuepelaaja.Se on kuolemaksi, mutta täytyy nauttia niin pitkään kun tähän on mahdollisuus. lisäksi ohjelmaan kuuluu jooga mikä on pitkälti oman itseni varassa nyt, sitäkin olisi tarjolla 2x vk ohjatusti. Meillä on käsipainot, kuntopyörä kotona, joten ne otetaan avuksi jos alkaa satamaan urakalla. Meillä on täällä punttisali mutta mua se ei nappaa,joten nyt tääytyy ottaa niskasta kiinni ja tehdä itse.

Hei, mehän voidaan tällälailla cyberavaruudellisesti tsempata toisiamme :). Toivottavasti sielätkin löytyisi jotain sinule sopivaa ryhmää.

Kirjailijatar, heh, piiloliikuntanatsi täällä päässä :). Totta on, ilman liikuntaa ei jaksa, ei vaikka muuta kuulee väitettävän.Tsemppiä sinullekin ja kiitos.