19.5.11

this funny life

Paljon melua tyhjästä.
Kuljettajien lakko peruuntui eilen illalla myöhään, joten kaikki uhkailut ja kovanlinjan puheet olivat vain mitä olivat, pelkkää puhetta. Mutta koulut ovat suljettuina vielä tänäänkin.

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa.
Valkoiset vaatteet muuntautuvat meidän taloudessa hiljalleen harmaammiksi. Toisin on paikallisilla. Häikäisevän valkoiset vaatteet loistavat kuivuessaan. Salaisuus lienee kloriitissa. Haistelemassa en ole käynyt.

Hullulla on halvat huvit.
En tiedä mikä oli mielessä, rehtorilla tai itsellä, kun keskustelimme mahdollisesta työllistymisestäni koululle ensi vuodeksi. Rehtori tosin totesi, ettei heillä ole minuun varaa, eikä varmaan olekaan mutta miksi sitten nyt mietin, mitä voisinkaan tehdä siellä, pilkkahintaan tai ilmaiseksi.

Let it shine, let it shine...
Saharan hiekat ovat nyt jossain muualla kuin meidän taivaalla. Me teemme sen, mitä teemme aina silloin kun on tälläinen yllätysvapaapäivä. Menemme rannalle, uima-altaalle ( ja jopa sinne mereen...) koko päiväksi. Aurinko saa paistaa koko päivän.

5 comments:

Lissu said...

Tààllà on huomenna kulkuvàlinelakko - muutama tunti siellà sun tààllà. Hàiritsee vàhàn naapurikylàn perjantaitorille menoa. Tuo valkoinen pyykki ihastuttaa minuakin. Olisi varmaan kaikkien etu, jos menisit kouluun AUTTAMAAN. Tààllà semmoinen vappaehtoistyò kuuluu katoliseen ajatteluun. Oikein rentouttavaa pàivàà - minne sitten tànààn suuntaattekin.

piilomaja said...

Mitä valkoiseen tulee....
PEsin juuri eilen koneellisen omia ja miehen (valkoisia) kauluspaitoja, t-paitoja ja mitä sitä nyt on, aavistuksen harmaantuneita...ja sekaan panin Dylonin hajutonta jauhetta, juuri tuota valkaisua varten tehtyä.
Toimi, ainakin kun eivät olleet vielä liian harmaita!

Vilijonkka said...

Tuota olen itsekin miettinyt paljon, että kuinka halvalla lähden alani töihin. Alle neljäsosalla Suomen tuntipalkasta näemmän. (Huikea uraputki mulla!) Mutta nyt onkin ajat ja mahdollisuudet toiset. Sitä ottaa mitä saa ihan vain koska haluaa tehdä jotain jottei vallan unohda ammattiaan. Ja jotta olisi haluttu, odotettu, tarvittu.

Mutta kyllä on aika vaikeaa pitää pokkaa kun sitten kesälomalla kaverit Suomessa valittavat palkkojaan. Viime kesä taisinkin paukauttaa tuntipalkkani kerran ääneen ja taisivat kaverit luulla mun vähättelevän, kuului enää sellainen epämääräinen hörähdys.

Yaelian said...

Harmi että koulut pysyvät kiinni,toivottavasti ei pitkään.,Kuljettajalakot ovat inhoittavia;monien elämä vaikeutuu niiden vuoksi:( Älä nyt sentään ilmaiseksi sinne mene töihin,,,,

pikkujutut said...

Lissu,olen jo auttanut kahden vuoden ajan,ilmaiseksi.Samaan aikaan kaikki muut vapaaehtoiset saivat jotain korvaukseksi...eli enköhän oman osani tehnyt silloin:).

Piilomaja,nyt täytyy etsiä Suomesta Dylonia,täällä ei moisia ole.Kloriitti on semikä jyrää.

Vilijonkka, niinpä,urakehitys on huikeaa.Sinä onnekas voit kuitenkin tehdä oman alan hommia , minä joudun hieman säveltämään.Opettajat tienaavat täällä 200-500 dollaria kuussa.Huikeat tulot!

Yaelian, lakot toistaiseksi ohi,katsellaan mitä aeuraavaksi.Mietintämyssy on päässä;).