22.5.11

ready,steady,go....

Tänään klo 9.30 kuului starttipistoolin ääni ja sitten mentiin.10 kilometrin kilpailu taittui aikaan 1.14.Kelpo suoritus,kun harjoittelua on takana vain reilu neljä kuukautta.Viime vuoden syksy ja alkutalvi kun olivat peruskuntoilua.Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta,lämpöä oli 25 astetta ,kosteusprosentit 67.

Lapset osallistuivat 4,5 kilometrin juoksukilpailuun ja saivat loistoajat.Matka taittui alle 30 minuutissa.Pikkumies päätti samantien, että hänestä tulee isona myös juoksija.Mitali on ollut kaulassa kisan loppumisesta saakka.

Koska mies huoltaa tietokonetta ja antoi minulle ehdottoman käyttökiellon,bloggaan nyt puhelimella kokeilumielessä. Josko huomenna taas normaaliolosuhteissa.Internetkin toivottavasti toimii taas,johan tässä kolme päivää oltiin superhitaassa linjassa.

Edit: Muutamia kuvia mukaan juoksuista.

4 comments:

Yaelian said...

Hieno saavutus! Ja vielä tässä lämmössä....Kiva kun nettikin taas toimii teillä:)

Maria said...

ONNEA♥

Anonymous said...

Hyvä te!! Minä olisin ehkä just ja just selvinnyt tuosta lasten urakasta..

Mulla on ihan ok lihaskunto ja jaksan uidakin aika pitkään ja suht nopeasti ja vuorilla menen ylämäki-alamäkireittejä kävellen tunti/päiväkausia, mutta juokseminen ei jostain syystä hirveän hyvin luista.

Aina välillä koetan viritellä lenkkeilyä, kun se olisi helppo järjestää ja tehokasta. Mutta vaikka miten koettaisin seurata aloittelijoiden juoksuohjelmaa ja tehdä hidasta ja intervalleja, niin tuntuu, että aina junnaan tuossa samassa "joten kuten selviän viidestä kilometristä".

Joku henkinen bloggi vissiin.

Lempi Sveitsistä

pikkujutut said...

Yaelian, totta puhuen, olin kuolla. Mahatauti iski edellisenä iltana ja en juonut koko kisan aikana mitään.Toipuminen vei 5 tuntia. Mutta omaa tyhmyyttä.Aurinko oli sen verran kuumaa, että poltin kasvoni ja nyt taidan tietää miltä tuntuu Botox :). Netti saatiin toimimaan vasta puhelinsoitolla...

Maria, kiitos.

Lempi, 4, 5 km oli ihan kevyt lenkki, usko pois. Ja voin paljastaa, että eiliseen asti olen inhonnut juoksemista mutta eilen siinä taivaltaessa=hölkätessä tuntui, että tämähän rullaa ihan oikeasti.Juossut en siis kunnolla, vaihtelevasti kävelyä ja hölkkää mutta nyt taisi se oma henkinen bloggi poistua koska sanoin jo eilen miehelle, että ensi vuonna juostaan kokonaan 4,5km tai jopa 10 km mutta juostaan.

Eli nyt vain virittelemään uusia ajatuksia juoksuun, uskon ettei sinun edes paljoa tarvitse tehdä kun pohjakunto on jo olemassa.Laita junnaus 10 km kohdalle :) Tsemppiä!

Minun täytyy laajentaa omaa liikuntalautasta.Hieman on yksipuolista tuo juoksu, joten jooga täytyy saada
takaisin :)