14.3.11

handmade by me

 

Tasan viikko sitten lupauduin ottamaan vastaan haasteen Mirvalta ja osallistua omalta osaltani tähän blogimaailmassa pyörivään haasteeseen. Lupauduin, vaikka edelliseltä vastaavalta kierrokselta on yksi lahja vielä lähettämättä mutta sekin on postitusta vaille valmis.

Jutun juonihan on se, että minä lupaan tehdä jotakin itse, omin käsin, tämän kuluvan vuoden ( 2011) aikana viidelle ensimmäiselle, jotka hihkaisevat innostuksestaan ryhtyä leikkiin kommenttilaatikossa. Ilmoittautuneiden täytyy vuorostaan jatkaa haastetta omassa blogissaan, eli tehdä itse jotain viidelle ilmoittauneelle lukijalleen. 

Minä lupaan tehdä jotain pientä, kevyttä. Sellaista, mikä ei paina matkalaukussa tai ei kiinnosta tullin tahi postin setiä. Mitä se on, en vielä tiedä. Mutta sen tiedän, että Kazbuuran sivut ovat päivittyneet. 

5 comments:

Jael said...

Kiva idea! Tuohon ilmoittautuisin,jos olisi kyseessä vain yhdestä eteenpäin lähetettävästä jutusta,mutta kun niitä on 5....

Maria said...

Mä olen jo mukana ja tartun tähänkin:D mulla on hyvä idea mielessäni!
Eli mukana olen!

pikkujutut said...

Yaelian, tottakai mukaan, voihan olla niin, ettei tule kaikkia viittä mukaan, kuten näyttäisi käyvän nyt omalla kohdalla ( pitäisikö tästä nyt ottaa itseensä :)?).

Mutta jokatapauksessa voidaan sopia, että teen sinullekin jotain. Tekisi mieli mennä postiin ja (yrittää) lähettää sinne jotain mutta taidan jättää kokeilematta. Saattaisi käydä niin,että löydän itseni seuraavaksi lentokentältä :).

Maria, hyvä sinä.Lähetän täältä kiitollisia ajatuksia.Pelastit päiväni ja itseluottamukseni tekemiseen :).Tästä tulee kivaa.

mizyéna said...

Älä vaan itseesi ota vaan minäkin lähtisin (taas) mukaan, jos osaisin jotain käsilläni tehdä. Sama kynnys on varmaan monilla muillakin.

pikkujutut said...

Mizyena, no en otakaan, kunhan vain heitin :). Ja osaat sinä tehdä käsilläsi. Painaa sormellasi nappia ja tuotos on yleensä upea, joten mukaan vaan. Tietäisin just mitä sinulle tekisin (tämä oli avoin houkuttelu :)).