27.3.11

+20 and counting

T-paita. Shortsit.Hellemekko. Sandaalit.
Aurinkolasit. Vesipullo.
Emme valita.

Pakko tunnustaa, että toisella korvalla tai silmällä yritän lukea uutisia itänaapurista, mistä ei juuri mitään ole luettavissa missään uutistoimistossa.Tai jos on, saa lukea samasta asiasta kaksi versiota. Mitä siellä sitten tapahtuukaan, on sillä suora vaikutus tämän maan tilanteeseen. Huonoimmassa tapauksessa se tarkoittaa meille pitkää kesälomaa, joten emme edelleenkään valita.

4 comments:

Maria said...

Joskus on vaan pakko jaksaa lomailla.Kadehdin tuota lämpöä jossa olet jo nyt!Toivottavasti uutiset mahdollistavat hyvän arjen jatkumisen.Jäin miettimään tuota koulu-asiaa josta kerroit.Valtavan isoja asioita mutta eivät sittenkään mahdottomia kun "ajatus solmut" aukeavat...odotan mielenkiinnolla mihin päädyitte.
Halit korutaituri ystäväni♥

Jael said...

Lämmintä on tänään ollut.Idässä tapahtuu nyt,ja onneksi on tämä internetti,jotta saa edes jotenkuten tietää mitä tapahtuu. Tännekin sillä on vaikutusta...

Lissu said...

Viime viikon aurinko meni nyt paksuun pilveen. Tuntui heti làmpòtilassa. Telkkarista kuului naapuristanne semmoisia uutisia, ettà mietin, jokohan ...? Minàkin mietin vielà tuota koulujuttuanne. Kaikki jàrjestyy - ajallaan. Alitajunta tekee teillà tyòtààn koko ajan ja ilmoittaa sitten. Haljeja kaikille neljàlle.

pikkujutut said...

Maria, ilman näitä kelejä tai tätä ilmastoa en täällä olisi enää päivääkään. Jotain hyvitystä muuten tylsiin oloihin :). Asioilla on tapana selkiintyä, kyllä tämä tästä tai taidetaan jo tietääkin mitä tehdään. :) Kiitos sinulle :)

Yaelian, niinpä, vaikuttaa joka puolelle jos muutosta tulee. Meillä yhteydet ovat olleet sairaan hitaat, vieläkin entistä hitaammat, joten on tiukassa tiedon saanti senkin puolesta.

LIssu,meillä ei olisi mitään pitkää lomaa vastaan mutta epäilen ettei siitä saada nauttia...Suunnitelmat suhtkoht tarkat mutta katsotaan muuttuvat miten vielä syksyllä.Halit meiltäkin.