3.1.11

when life gives you lemons,

...make lemonade.
Ei tehty kuitenkaan juotavaa, vaan pannaria.
Löysin internetsivun, jossa oli maailman eri maiden internetnopeudet. Suomi löytyi sijalta 23. Libanon löytyi pienen etsinnän jälkeen kohdasta 181. Edelle kiilasivat muunmuassa Haiti ja Swazimaa. Iloisesti hymyillen kävin kuitenkin tänään maksamassa kuukausimaksun. Vaihtoehtoa kun ei ole.

Mutta sivujen aukeaminen kestää... ja kestää...ja kestää...Eilinen ilta oli huippu. Blogipostaus syntyi huikeassa ajassa, 2 h ja risat. Onneksi katsoimme samalla elokuvaa, luovuttaa kun en hetkeäkään aikonut vaikka koville se otti. Tarinan opetus: Kärsivällisyyteni vaatii edelleen harjoittamista.

...se internetsivu,mistä taulukko löytyy, jää sinne missä olikin, uudelleen en sitä etsi, sattuneesta syystä.

4 comments:

Jael said...

Lemons indeed...kylläpä teillä on hidas se nopeus,mutta kiitos,että kuitenkin jaksat päivitellä blogiasi,hitaudesta huolimatta;-)

Maria said...

Mulla olisi aivan "veret seisauttavan "(mies sanoo) hyvä sitruunapiirakan ohje -siis mies tykkää!!-

Ihanaa kun päivität ja kasvatat kärsivällisyyttä:D mä vaan syön viimeisiä joulusuklaita...ja olen lomalla.Tämän viikon.

Lissu said...

Sitruuna on kuule tàrkeà ruoan piristàjà! Mutta tuon hitauden kanssa on kyllà kestàmistà, varsinkin siellà rapakon toisella reunalla (vuoristomajalla). Tulee monta tonttua valmiiksi. Onneksi tààllà Lumen maassa on hieman nopeampaa. Pystyy jopa kommentoimaan edes joitain blogeja.

pikkujutut said...

Yaelian, sillä puolella asuessa,silloin joskus, oli huomattavasti npoeampi nopeus mutta parempi tämä on nyt kuin vuosi sitten..heh heh.

Maria, yhdelle veret seisauttavalle piirakalle oli käyttöä täällä - ohjetta siis kyselen ??:).

Lissu, tulit mieleen,tonttuja on jo aloitettu mutta nyt ei ole enää lankaa, pöh. Täytyy harkita listaa sijaistoiminnoista. Kommentointi tökkii myös, varsinkin niissä sanavahvistuslaatikoissa mutta kyllä tämä taas tästä kunhan tottuu...