2.1.11

my resolution


En yleensä tee lupauksia vuoden vaihtuessa mutta tänä vuonna tilanne on toinen.
Lupauskin kun on jo julkistettu ääneen syksyllä.
Meillä tehdään suursiivous tänä vuonna.
Tähän asti tavaraa on kannettu sisälle mutta nyt kun säilytyspaikat, mukaanlukien siskon vinttikomero, ovat täynnä, on aika toimia toisinpäin.
Ovesta ulos lahjoittaen ja kyllä, myös poisheittäen, sillä varsinkin täällä, se on tapa kierrättää.

Nolointa koko asiassa on se, että kyseessä ei ole vain yhden asunnon tavarat, vaan kahden.

7 comments:

anumorchy said...

Mutta kylla ne poisheitetytkin loytavat usein uuden omistajan, varsinkin jos laittaa ne siististi roskiksen viereen.

Lissu said...

Ensi kesànà mennààn siis kauniina viikonloppuina Sepànaukiolle! Rupatellaan ja pààstààn samalla ainaskin joistain tavaroista irti. Taidan olla jo hyvàllà alulla tavaran kiertàmisesssà, sillà vuoristomajalla en kantanut kotiin niità kymmentà ihanaa isoa vanhaa lasista viinipulloa, jotka oli roskiksen viereen kannettu. Ihan tippa tuli linssiin, mutta mihin ihmeeseen minà olisin ne enàà saanut mahtumaan. Siivoilevaa vuotta sinne ja tànne!

Virpi P. said...

Älä ainakaan kamerasta luovu! Tämä kuva pehmeydessään on jotain käsinkosketeltavan ihanaa.

Maria said...

Voi ymmärrän-siis tavaroiden järjestelemisen.Meillä vähän tilaa ja monta asukasta-ja monta ei-poisheitettävää aarretta:D
Tsemppiä urakan aloittamiseen samoin kuin vuoden alkuun muutenkin!
maria

Johanna said...

Inhottavaa heittää tavaroita roskiin... aina kannattaa mielummin antaa pois jollekulle joka vielä tarvitsee! Netcyclerissa voi antaa pois ja pyytää hakemaan kamat ovelta tai postittaa vastaanottajan laskuun. http://www.netcycler.fi/

pikkujutut said...

Anu, juuri näin. Varsinkin jos vie viikonloppuna tavaraa :)

LIssu, meillä on nyt sitten diili :). Onneksi on koko vuosi aikaa, hieman on tämä into tökkinyt mutta kunhan arki alkaa ja talo tyhjenee niin sitten luuta heiluu, kirjaimellisesti.

Katriina, yksi ongelma on tämä tekninen sälä ja rompe- minne ne kaikki säilöö..Nuo johdot saavat minut osittain hermoromahduksen partaalle. Kiitos joka tapuksessa :).

Maria, aarteet ovat nyt meillä tiukassa seulassa, varsinkin täällä mutta sydämen muotoisista kivistä en ainakaan luovu :) Tästä aiheesta kuuluu vielä blogissa, luulen näin. :)

Johanna, ilmaisin itseni vajavaisesti. Täällä Lähi-Idässä kun tavaran vie roskasäiliön viereen, ei mene kauaa kun se on jo löytänyt uuden osoitteen. Esimerkkinä voin sanoa että 10 vuotta vanhat, jo ruosteiset lastenrattaamme saivat uuden elämän paikallisen roskisdyykkärin säilöntäkärrynä kunnes levisivät kokonaan ja pääsivät romurautakasaan.Niiden elämänkaari oli siinä.

Naapuritalo tyhjennettiin tyhjälle tontille- 2 päivää ja tavarat olivat kadonneet.

Antamasi internetosoitteen laitan muistiin ja käytän sitten Suomessa.Kiitos vinkistä.

Johanna said...

Uups okei, kuulostaa tehokkaalta systeemiltä!