31.1.11

on mondays



Maanantaisin järjestän ja siivoan ennenkuin teen mitään muuta.
Meillä arki alkaa parhaiten siistillä, järjestyksessä olevalla kodilla.
Milloin teillä siivotaan ?

5 comments:

Anonymous said...

Siivotaan vähän milloin sattuu. Koetan kutsua vieraita suht tiuhaan, niin tulee pidettyä nurkat siistinä. Suht koht.

En ole mikään himosiivoojaa ja pikku epäjärjestys ei mua haittaa. Se vaan, jos tuntuu, että liikaa tavaraa ja kaikki hukassa. Olenkin hyvä heittämään kamaa pois/viemään kierrätykseen.

Esikoiseni on siisti. Häntä joskus stressaa asustella huithapelien keskellä.

Siistiä viikkoa sinne:)!
Lempi Sveitsistä

Satu said...

Satunnaisesti tarpeen mukaan. Haluaisin siivota torstaisin, mutta se on se kiireisin ilta, en ehdi. Perjantaisin olisi ihana olla siisti koti, kun töistä kotiudutaan. Sitten mulla on sunnuntai-tuska, haluaisin myös, että arki alkaisi järjestyksen vallitessa ja riehun täällä sitten sekopäisenä sunnuntaisin. Eilen pakotin itseni olemaan paikallani. Ja totuus on se, että vaikka täällä siivoaisi, kaaos on ja pysyy, laajenee...

Maria said...

Yhdyn Sadun tunnelmiin :D ihan kuin meiltä kakkosversio tosin sama esitys...

Olen oppinut Merrulilta että kannattaa raivata yksi tosi hyvä nurkka tai paikka kauniiksi ja katsella sitä yli "läjien"
Ihana kuva tuo ylin sinulla!

Anonymous said...

Tiituspohjassa EI siivota tällä hetkellä lainkaan (paitsi vessoja ja tiskipöytää) ja imuri on (niin kuin aina) keskellä olohuoneen lattiaa KÄYTTÄMÄTTÖMÄNÄ. Meillä siivotaan seuraavan kerran syksyllä, kun on rippijuhlat ja sitä ennen tehdään vaan opinnäytetyötä sekä valmistaudutaan yo-kirjoituksiin. Lumitöitä on kyllä tehty lähes kiitettävästi ! t: Tiina ps.En tajua vieläkään, kuinka osaat virkata...

pikkujutut said...

Lempi, meillä muut ovat huithapeleita ja minä, no edustan sitä toista päätä.Lähetän paljon terveisiä esikoisellesi, ymmärrän :).Minä heittäisin nyt kunnolla kamaa pois ja nämä muut vievät kamaa takaisin, heh heh.

Suomessa olen rennompi mutta täällä on pestävä lattia päivittäin muuten hukumme pölyyn, jota on paljon.

Satu, silloin kun olin töissä, torstait olivat siivouspäiviä.Mutta uutta oli tuo sunnuntai-ahdistus, toivottavasti saat olla rennosti muutkin sunnuntait :).Siivoaminen ei siivoamalla lopu, kuitenkaan.Hyvä olisi itsekin tuo muistaa.

Maria, Merrulilta hyvä idea, siirränkin katseen ulos ja mereen, niin ei tarvitse edes siivota.Tosin sitten kompastun kun nousen ylös :)

Tiina, siistiähän teillä on, sekaan mahtuu vallan mainiosti:).Ja itseasiassa jos teillä ei olisi imuria lattialla, olisi jotain vialla, eikö? Tsemppiä teille kaikille opiskeluihin, pidetääm peukkuja pystyssä kaikille tasapuolisesti. Ja en osakaan virkata, en osannut tehdä eilen kukkaa, joita tein ennen paljon, mutta tänään harjoitukset jatkuvat.